Nogomet

Hajdukov veznjak na posudbi zabio u važnoj pobjedi

Krešimir Milić • četvrtak, 27.04.2023.
Hajdukov veznjak na posudbi zabio u važnoj pobjedi
Foto: Mario Strmotić/HINA

Borba je za plasman u viši rang, a veznjak je pomogao golom osigurati važne bodove za to. Bio mu je to ukupno treći zgoditak u karijeri…

Veliku borbu za povratak u elitni razred saudijskog nogometa vodi Al-Faysaly. Jednu su poziciju iza onih koje vode tamo, a osam bodova trenutno zaostaju za prvom dostižnom pozicijom.

Igraj na Hajduk - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Donedavno je trener ove momčadi bio hrvatski trener Ante Miše, koji je dobio otkaz krajem siječnja u klubu. Prije nego je otišao u momčad je na posudbu s pravom otkupa doveo veznjaka Hajduka Josipa Vukovića.

On je ubrzo postao važna karika saudijske momčadi koja se želi izboriti u viši rang.

Dobrim igrama u saudijskom klubu sad je dodao i one važnije statistike u vidu golova. Slavila je momčad Al-Faysalyja u susretu 29. kola tamošnje druge lige protiv Ohoda s 2:0.

Načeo ih je baš Vuković koji je sjajno naletio na povratnu loptu na rubu šesnaesterca i zakucao je za vodstvo od 1:0 u drugoj minuti susreta. Konačni rezultat postavio je Masoud Juma u 43. minuti.

Do kraja im je ostalo još šest utakmica za pokušati izboriti viši rang, a već u idućem kolu igraju protiv direktnih konkurenata.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!