Vodeni sportovi

Primorje dobilo majstoricu protiv Mladosti

Krešimir Milić • petak, 28.04.2023.
Primorje dobilo majstoricu protiv Mladosti
Foto: FaH

Slavili su riječki vaterpolisti na Kantridi u drugoj utakmici za 3. mjesto u državnom prvenstvu. Bili su bolji s 8:5, a o konačnom pobjedniku serije će se odlučivati 2. svibnja…

Druga utakmica serije u borbi za treće mjesto Prvenstva Hrvatske u vaterpolu mogla je biti i posljednja. No, vaterpolisti riječkog Primorja su se pobrinuli da ne bude slavljem protiv Mladosti.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvoj utakmici slavila je Mladost u Zagrebu s 12:10, a danas je bilo 8:5 za Primorje na Kantridi na bazenu Zdravka Ćire Kovačića. Krenulo je s 1:1 u prvoj četvrtini, a onda u drugoj Riječani se odvajaju na jedan razlike. U trećoj je pao tek jedan gol i to za vodstvo dva razlike Primorja.

Mladost nije uspjela ni u posljednjoj četvrtini stići Primorje koje na kraju slavilo s 8:5. Po dva gola zabili su Brubnjak i Čubranić za Primorje, a po jedan su dodali Babić, Te Riele, Brguljan i Muslim.

Za Mladost je dva puta pogađao Gluhaić, a po jedan gol su zabili Dadvani, Jelača i Herceg. Treća utakmica i ujedno odlučujuća serije odigrat će se uz Savu 2. svibnja u Zagrebu.

PH doigravanje za 3. mjesto:
Primorje - Mladost 8:5

FOTO: HINA/ Miljenko KLEPAC

1. HVL, doigravanje

za 3. mjesto

Mladost12:10Primorje EB
Primorje EB8:5Mladost
Mladost17:18 **Primorje EB

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!