Tenis

Dodig i Krajicek neočekivano poraženi uz jednu propuštenu meč loptu

Mihaela Bradovski • subota, 29.04.2023.
Dodig i Krajicek neočekivano poraženi uz jednu propuštenu meč loptu
Foto: EPA

Ivan Dodig i Austin Krajicek zaustavljeni su na startu Masters 1000 turnira u Madridu. Bolji su bili Simone Bolelli i Fabrice Martin...

Ivan Dodig i Austin Krajicek oprostili su se od turnira u Madridu odmah na startu. U meč protiv Simonea Bolellija i Fabricea Martina ušli su kao favoriti, ali nisu taj status potvrdili i na terenu.

Igraj na mečeve parova na turniru u Madridu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već u prvom setu bilo je problema, izgubili su servis u trećem gemu i do kraja seta nisu se uspjeli vratiti. Bolelli i Martin izgledali su jako dobro, stvarali su velike probleme Dodigu i Krajiceku koji su u još dva gema bili suočeni s break loptama.

Nakon gubitka prvog seta sa 6:4, odmah na startu drugog Dodig i Krajicek rade break, no protivnici odmah uzvraćaju. Ipak, u završnici seta novi break za Dodiga i Krajiceka te završetak posla za 6:3.

U produženom tie-breaku vodila se velika bitka bez ijednog odvajanja na barem dva poena razlike. Sve do posljednjeg poena u meču kojim Bolelli i Martin odlaze na 12:10 i odnose pobjedu. Talijan i Francuz završili su meč serijom 3:0, poništili jedinu meč loptu Dodiga i Krajiceka te prošli dalje.

Sada ih čeka dvoboj protiv Middelkoopa i Miesa.

Madrid, prvo kolo:
Simone Bolelli/Fabrice Martin (Italija/Francuska) - Ivan Dodig/Austin Krajicek (Hrvatska/SAD, 3) 6:4, 3:6, 12:10

FOTO: EPA/MARTIN DIVISEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!