Nogomet

Svibanj u znaku Pobjedničkog niza by SuperSport

Sportnet • utorak, 02.05.2023.
Svibanj u znaku Pobjedničkog niza by SuperSport

Danas je počelo drugo po redu izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport u kojem su za one najbolje prognozore pripremljene nagrade...

Danas u 10:00 počeo je Pobjednički niz by SuperSport, natjecanje u kojem je cilj doći do 20 pogodaka zaredom, ostvarenje koje smo u prošlosti mogli vidjeti, ali ipak ne toliko često.

Pred nama je uzbudljivih mjesec dana, zaključno s 31. svibnja, u kojem će netko pokušati doći do 500 eura nagrade na SuperSportovom korisničkom računu, ali i 50 eura nagrade na istom za onoga tko bude imao najveći broj pogodaka.

Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Novost s drugim izdanjem bit će nagrada od 50 eura na SuperSport korisničkom računu za onog tko bude imao ukupno najviše pogodaka.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer drugo izdanje Pobjednički niz by SuperSport službeno počinje!

SuperSport HNL

1Rijeka 3059:20+3968
2Dinamo 3056:24+3266
3Hajduk 3040:20+2055
4Osijek 3051:39+1245
5Lokomotiva 3041:31+1044
6Gorica 3029:37-835
7Varaždin 3033:41-833
8Slaven Belupo 3036:55-1930
9Istra 1961 3025:49-2428
10Rudeš 3013:67-547

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!