Nogomet

Kadetima Hajduka za finale Kupa se priključuje i trojac iz juniorske ekipe: 'Obje utakmice nisu nas nadigrali'

Petar Jenjić • utorak, 02.05.2023.
Kadetima Hajduka za finale Kupa se priključuje i trojac iz juniorske ekipe: 'Obje utakmice nisu nas nadigrali'
Foto: Mario Strmotić/HINA

Trener kadeta Hajduka Zvonimir Tomić i trener pionira Zlatko Jerković najavili su za Hajduk Digital TV finala nacionalnih Kupova koje sutra igraju u Rijeci protiv Osijeka...

Trener kadeta Hajduka Zvonimir Tomić najavio je finale kadetskog Kupa protiv Osijeka koji se igra sutra od 10:30 sati. U dvije utakmice ove sezone Osječani su slavili s 1:0 i 2:1.

"Znamo se dobro, odigrali smo divje utakmice u prvenstvu. Oni su imali malo više sreće i uspjeha, ali izvukli smo dobru pouku. Nadam se da ćemo u srijedu to pokazati i slaviti. Osijek je dobra i disciplinirana ekipa koja igra na rezultat. Kompaktni su i čvrsti te primaju malo golova. Obje utakmice nas nisu nadigrali, ali mi smo radili individualne greške koje su se odrazile na rezultat. Ako ih svedemo na minimum, imamo puno veće šanse za osvajanje."

U kadru momčadi bit će trojica kadeta koja redovito igraju za juniore - Marin Ćalušić, Duje Reić i Noa Skoko, a Tomić se zahvalio juniorskom stožeru što ih je prepustio za ovu utakmicu.

Pioniri Hajduka također će igrati protiv Osijeka. Utakmica je od 13 sati, a najavio je trener Zlatko Jerković za Hajduk Digital TV.

"Kao i uvijek, cilj nam je pobjeda. Nakon što smo osigurali titulu prvaka, dali smo nekim igračima odmor i potrebnu minutažu onima koji su igrali manje. Bilo bi se lijepo vratiti se s pobjedničkim peharom i osvojiti dvostruku krunu. To se ne događa tako često."

Finale pionira je od 13 sati.

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!