Košarka

Phoenix Sunsi u problemima: Chris Paul pod upitnikom za nastavak sezone

HINA, Petar Jenjić • utorak, 02.05.2023.
Phoenix Sunsi u problemima: Chris Paul pod upitnikom za nastavak sezone
Foto: EPA

Chris Paul ozlijedio se u drugoj utakmici polufinala Zapada protiv Denver Nuggetsa. Dok neki navode kako bi mogao zaigrati već u trećoj, češća su spominjanja da će preskočiti ostatak sezone...

Situacija košarkaša Phoenixa Sunsa u NBA doigravanju nije nimalo optimistična. Nakon dvije utakmice imaju 0-2 protiv Denvera, a na drugom dvoboju im se ozlijedio Chris Paul.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jedan od ključnih igrača kluba ozlijedio je preponu tijekom drugog susreta i trenutno još uvijek vlada neizvjesnost kada će se iskusni razigravač vratiti na parket.

Neki američki mediji spominju povratak već u sljedećoj, trećoj utakmici, kojoj je Phoenix domaćin u petak. Ipak, češći su navodi da Paul neće biti spreman za treću utakmicu te je ovo mogući kraj sezone za 37-godišnjeg košarkaša.

Paul je u prvom krugu doigravanja, u utakmicama protiv Los Angeles Clippersa, imao prosjek od 13.6 poena, 8.2 asistencija, šest skokova i 2.2 ukradene lopte po susretu. U regularnom dijelu sezone je ubacivao 13.9 poena po utakmici uz 8.9 asistencija i 4.3 skoka.

Denver je u polufinalu Zapadne konferencije dobio uvodne dvije domaće utakmice protiv Phoenixa, prvu sa 125:107, a drugu s 97:87.

FOTO: EPA/SHAWN THEW

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!