Nogomet

VIDEO: Hat-trick Lončara u prvom poluvremenu, kadeti Hajduka osvojili Kup

Petar Jenjić • srijeda, 03.05.2023.
VIDEO: Hat-trick Lončara u prvom poluvremenu, kadeti Hajduka osvojili Kup

Kadeti Hajduka pobjednici su ovogodišnjeg Kupa. U finalnoj utakmici slavili su protiv Osijeka rezultatom 3:1 uz hat-trick Lovre Lončara...

Finale kadetskog Kupa donijelo je dvoboj najbolje obrane i najboljeg napada lige. Na koncu je prevladao napad, točnije Hajduk, koji je tako zaustavio Osijek u pohodu na dvostruku krunu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Izvrsno prvo poluvrijemee gledali smo na obje strane, no svoje prilike iskoristili su Bili tići koji su na krilima Lovre Lončara imali tri pogotka prednosti, a do kraja su sačuvali pobjedu.

Nakon samo četiri minute igre Hajduk je stigao do vodstva. Odličan udarac uputio je Lončar s ruba 16 metara i neobranjivo pogodio suprotni kut.

Igralo se jako dobro na obje strane. I Splićani i Osječani imali su svoje jako dobre šanse, no Jan Hlapčić i Raul Bezeljak bili su u dobroj formi.

Vratar Osijeka ništa nije mogao u 36. minuti. Noa Skoko ostavio je loptu za Lončara koij s više od 20 metara pogađa od stative u mrežu. Pogodak još bolji od prvog.

U smiraj prvog poluvremena Hajduk je zabio i treći gol. Ivano Kolarik je srušio Marina Žeravicu u kaznenom prostoru, a sudac pokazao na najstrožu kaznu. Siguran je izvođač bio Lončar za svoj hat-trick.

Sve dvojbe oko pobjednika riješio je igrač Osijeka Stjepan Žulj koji je u 65. dobio prvi, a u 67. minuti drugi žuti karton. Devet minuta kasnije u dobroj situaciju bio je Niko Fridl, no pogodio je stativu.

Osijek je uspio smanjiti zaostatak u 79. minuti kada je lijepo poentirao Antonio Mladinović. Do kraja se rezultat ipak više nije promijenio.

Finale kadetskog Kupa:
Osijek - Hajduk 1:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!