Sportnet

Junak kadeta Hajduka: 'Borili smo se do kraja i zasluženo pobijedili'

Krešimir Milić • srijeda, 03.05.2023.
Junak kadeta Hajduka: 'Borili smo se do kraja i zasluženo pobijedili'
Foto: www.hajduk.hr

Lončar je zabio hat-trick u prve 44 minute čime su kadeti Hajduka došli do pobjede protiv Osijeka u finalu Hrvatskog kupa. Slavili su s 3:1 za novu titulu u Hajdukovoj Akademiji…

Još jedan uspjeh ostvarila je Hajdukova Akademija danas. U finalu Hrvatskog kupa za kadete slavili su mladi hajdukovci s 3:1 protiv vršnjaka iz Osijeka, a junak susreta s hat-trickom bio je sjajni krilni napadač Lovre Lončar.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

„Igrali smo dobro, kao prava ekipa, borili smo se do kraja i mislim da smo zasluženo pobijedili“, rekao je Lončar kojem je za hat-trick trebalo samo 44 minute, a prva dva pogotka bila su spektakularna dok je treći zabio s bijele točke.

„Da, prvi gol, otvorila mi se lopta, iskoristio sam priliku i pucao, lijepo sam pogodio. Drugi gol isto, Skoko mi je poslao dobru povratnu loptu, dobro sam naletio i zabio.“

Osvrnuo se još na utakmicu junak „bilih tića“.

„Prvo poluvrijeme smo stvarno iskoristili svoje šanse, u drugom poluvremenu Osijek je morao loviti rezultatski zaostatak. Imali su par dobrih prilika, ali je naš vratar imao nekoliko odličnih obrana. Kad se dogodio taj crveni karton iskontrolirali smo sve do kraja, jedino smo primili malo glup gol u 80. minuti i do kraja smo se dobro obranili i zasluženo pobijedili“, zaključio je Lončar.

Foto: Hajduk Split

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!