Nogomet

Žitnjak: 'Tri godine smo u vrhu i mogu biti samo ponosan na dečke'

Krešimir Milić • srijeda, 03.05.2023.
Žitnjak: 'Tri godine smo u vrhu i mogu biti samo ponosan na dečke'

Trener pionira Osijeka prokomentirao je utakmicu protiv Hajduka. U finalu Kupa poraženi su s 0:3...

Pioniri Osijeka poraženi su u finalu Hrvatskog kupa za pionire 0:3 od Hajduka. Dobro prvo poluvrijeme odigrali su Osječani, imali su nekoliko prilika koje nisu uspjeli realizirati. Komentar utakmice dao je trener Osijekovih pionira Matej Žitnjak.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

„Čestitam Hajduku na osvojenom prvenstvu i kupu. Mislim da smo mi prvo poluvrijeme uspjeli se nositi s njima. Ekipom koja je fizički moćnija i jača od nas. Imali smo neke prilike i da smo ih iskoristili rezultat bi možda bio drugačiji. Drugo poluvrijeme su izašli i vjetar im je pomogao da ta njihova brzina dođe do izražaja i na kraju su zasluženo pobijedili, ali možda ipak malo preveliki rezultat.“

Osijek je na drugom mjestu u prvenstvu za pionire.

„Ako u subotu potvrdimo protiv Zadra ostajemo na drugom mjestu. Ono što govorim cijelo vrijeme, tri godine zaredom smo u samom vrhu i u prvenstvu. Osvojili smo jednom i dva puta bili drugi. U finalu Kupa smo treću godinu zaredom, a jednom smo i osvojili. Mislim da je najteže postići kontinuitet, a da bi se nešto osvojilo treba i malo sreće. Mogu biti ponosan na ove dečke“, zaključio je Žitnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!