Nogomet

Stipe Biuk i Los Angeles saznali protivnika u finalu CONCACAF Lige prvaka

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 04.05.2023.
Stipe Biuk i Los Angeles saznali protivnika u finalu CONCACAF Lige prvaka
Foto: FaH

Los Angeles FC, za koji nastupa Stipe Biuk, u finalu Lige prvaka igrat će protiv Leona koji je u polufinalnom uzvratu bio bolji od Tigresa...

U finalu CONCACAF Lige prvaka igrat će meksički Leon i američki Los Angeles u čijim redovima igra hrvatski nogometaš Stipe Biuk. Leon je izborio finale nakon što je u dvije polufinalne utakmice bio bolji od meksičkog UANL Tigresa.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom susretu je Tigres slavio s 2:1, no Leon je u uzvratu pobijedio s 3:1. Golove za pobjednički sastav zabili su Ambriz, Mena i Frias, dok je za Tigres strijelac bio Fulgencio.

Dan ranije plasman u finale izborio je i Los Angeles protiv Philadelphije Uniona. Nakon što je prvi susret završio 1-1, LA je na svom travnjaku slavio s 3:0, a strijelci su bili Tillman, Opoku i Bouanga. Bivši igrač Hajduka je za LA zaigrao od 87. minute.

Prva finalna utakmica je 31. svibnja u Leonu, a uzvrat je 4. lipnja u Los Angelesu. Za Leon će to biti prvo finale CONCACAF Lige prvaka, a za Los Angeles drugo nakon što je 2020. poražen od Tigresa.

CONCACAF Liga prvaka:
Leon - Tigres 3:1

FOTO: HINA/Marko JURINEC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!