Vodeni sportovi

Sinkovići nakon osvajanja zlata na Jarunu: 'Stvarno nešto posebno, ostat će nam u srcima do kraja života'

Krešimir Milić • nedjelja, 07.05.2023.
Sinkovići nakon osvajanja zlata na Jarunu: 'Stvarno nešto posebno, ostat će nam u srcima do kraja života'
Foto: Pixsell

"Nema boljih sportaša nego Hrvata, hvala svima na toliko podršci, ovo je stvarno emotivno, još i 50. medalja s velikih natjecanja“, rekao je Martin Sinković neposredno nakon utrke...

Novu zlatnu medalju u bogatu kolekciju dodali su braća Martin i Valent Sinković pobjedom u dvojcu na pariće na Svjetskom veslačkom kupu u Zagrebu.

„Nema bolje publike, to smo pokazali. Nema boljih sportaša nego Hrvata, hvala svima na toliko podršci, ovo je stvarno emotivno, još i 50. medalja s velikih natjecanja“, rekao je Martin Sinković neposredno nakon utrke za HRT.

„Stvarno nešto posebno, ovo će nam ostati u srcima do kraja života. Čuli smo toliko vikanja posljednjih 500 metara, onda smo rekli da i pojačamo zadnjih 200 metara za publiku. Imali smo stvarno dobru utrku, isplatilo se sve što smo radili zadnjih pola godine“, dodao je Valent.

Braća Sinković su pobijedili s vremenom 6:16.74, drugi su bili Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romero (6:20.53), a treći Srbi Aleksandar Beđik i Aleksandar Filipović (6:22.23).

„Sve smo napravili kako smo htjeli, znali smo da će Španjolci biti brži nego u kvalifikacijama, dobro su se držali 500 metara, a onda su se potrošili. Ostali smo u svom ritmu, dignuli finiš, hvala svima što su došli“, zaključio je Martin.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!