Nogomet

Rodri: 'Borili smo se i trudili, ali ponekad je bilo teško jer Real ima veliku kvalitetu'

Branimir Korać • utorak, 09.05.2023.
Rodri: 'Borili smo se i trudili, ali ponekad je bilo teško jer Real ima veliku kvalitetu'
Foto: EPA

Manchester City vratio se iz Madrida s remijem 1:1 i na svom travnjaku pokušat će doći do pobjede i prolaza u finale Lige prvaka...

Veliki posao u veznom redu Manchestera odradio je Rodri koji je bio neumoran, a nakon susreta bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

Igraj na Manchester City - Real Madrid na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Vrlo je teško kada dođeš ovdje, ali mislim da su dečki bili sjajni. Borili smo se i trudili, ali ponekad je bilo teško jer protivnik ima veliku kvalitetu."

Real je postigao pogodak usred dominacije Manchestera.

"U prvih 25-30 minuta kontrolirali smo utakmicu i onda su iz prve prilike došli do pogotka. U drugom dijelu Kevin je zabio, a u završnici smo pokušali smiriti igru i zadržati loptu."

"Gubili smo dosta energije jer kada igraš protiv Real Madrida uvijek moraš biti maksimalno koncentriran. Imaju vrlo kvalitetne i brze igrače i nije lako vratiti posjed na svoju stranu."

Rodri posebno ističe De Bruynea koji je odigrao fantastičnu utakmicu.

"Kevin je fantastičan igrač i jako bitan za nas. Bio je sjajan i pomagao nam je u trenucima kada nam je bilo najteže. Patili smo jer su nam uzeli posjed, ali njegov pogodak nam je vratio samopouzdanje i bilo nam je lakše."

Nakon ovog remija, ništa nije jasnije tko će u finale, odluka će pasti u Manchesteru.

"Znali smo da što god se dogodi u ovom susretu, odluka će pasti tek u Manchesteru. Trebat ćemo na našem travnjaku veliku podršku naših navijača."

FOTO: EPA/SERGIO PEREZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!