Nogomet

LA FC slavio u "hrvatskom derbiju" protiv Real Salt Lakea, Kreilach i Biuk ušli u drugom poluvremenu

HINA, Krešimir Milić • nedjelja, 14.05.2023.
LA FC slavio u "hrvatskom derbiju" protiv Real Salt Lakea, Kreilach i Biuk ušli u drugom poluvremenu

Hrvatski nogometaši na obje strane u igru su ušli tijekom drugog poluvremena. LA je slavio s 3:0...

Nogometaši Los Angelesa ostvarili su novu pobjedu u MLS ligi te su ovom prilikom u gostima svladali Real Salt Lake s uvjerljivih 3:0.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U prvom poluvremenu gosti iz Los Angelesa su postigli dva pogotka i time trasirali put prema nova tri boda. Ganac Kwadwo Opoku u osmoj minuti je postigao pogodak za 1:0, dok je u 34. Gabonac Denis Bouanga povećao na 2:0. Posljednji gol na susretu dao je Bogusz koji je u 87. minuti realizirao jedanaesterac.

Hrvatski nogometaši na obje strane u igru su ušli tijekom drugog poluvremena. Za domaći Real Salt Lake 34-godišnji Damir Kreilach je zaigrao od 73. minute, dok je šest minuta kasnije za Los Angeles zaigrao mladi hrvatski reprezentativac, 20-godišnji Stipe Biuk.

Real Salt Lake je na 11. mjestu Zapadne konferencije, dok je Los Angeles drugi. Los Angeles ima 21 bod, a na prvom mjestu Zapada je Seattle s 23 boda, ali i dvije utakmice više.

Šesti na ljestvici te konferencije je Portland koji je ovom prilikom pobijedio Vancouver 3:1 pred svojim navijačima. Cijelu utakmicu za Portland je odigrao hrvatski nogometaš Dario Župarić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!