Nogomet

Planule karte: Hajduk rasprodao svoj kontingent ulaznica za finale Kupa

Krešimir Milić • ponedjeljak, 15.05.2023.
Planule karte: Hajduk rasprodao svoj kontingent ulaznica za finale Kupa
Foto: FaH

Karte su puštene jutros u prodaju, a nije trebalo puno proći da nestanu. Finale SuperSport Hrvatskog kupa igra se na Rujevici 24. svibnja…

Bliži se finale SuperSport Hrvatskog kupa koje će se odigrati 24. svibnja između Hajduka i Šibenika na Rujevici. Splićani sanjaju novi trofej, a tijekom jutra je krenula online prodaja karata za utakmicu.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hajduk je organizirao isključivo online prodaju potvrde kojom se može fizički predignuti ulaznica, a pravo prvokupa imali su su pretplatnici Hajduka za ovu sezonu. Kažemo imali jer Splićani su nakon svega par sati obznanili javnosti da su rasprodali svoj kontingent ulaznica koje su dobili od HNS-a.

Svakom klubu finalistu dodijeljeno je 30,5 posto kapaciteta stadiona - za navijače Hajduka bit će dostupna četiri sektora na istočnoj tribini stadiona Rujevica. Cijena ulaznice je 20 EUR - piše službeni Hajduk. Jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice uz napomenu da oboje moraju biti korisnici sezonske ulaznice HNK Hajduk za sezonu 2022/23.

„Rasprodan je cijeli Hajdukov kontingent ulaznica za finale kupa koje se igra 24. svibnja na Rujevici. Molimo sve koji su osigurali svoju potvrdu o kupnji da predignu ulaznice najkasnije do petka 19. svibnja u 20 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu“, poručili su iz kluba.

FOTO: HINA / Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!