Nogomet

Jarni: 'Momci su pametni, razumiju sve i kako stvari stoje'

Petar Jenjić • nedjelja, 21.05.2023.
Jarni: 'Momci su pametni, razumiju sve i kako stvari stoje'
Foto: Pixsell

Izbornik U-17 reprezentacije Robert Jarni i jedini strijelac u porazu od Švicarske, Sergej Levak, prokomentirali su za Max Sport utakmicu...

Hrvatska U-17 reprezentacija upisala je novi poraz na Europskom prvenstvu, a danas je bolja bila Švicarska. Dvoboj je prokomentirao izbornik Robert Jarni.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Opet pričamo kao i za prvu utakmicu. Onaj nas je pogodak iznenadio, prešla mu je lopta preko noge. Pogodio je u 90 fantastično. Onda ono gdje ne bismo trebali griješiti, a to je bio taj jedan centaršut, iako se mora priznati da je lopta pogodila u ruku našeg igrača, ali bio je leđima okrenut. Sudac u prvi mah nije sudio, ali nakon nekoliko sekundi svirao je faul i mi nismo uspjeli obraniti gol."

"Nama bi bod odgovarao sasvim, ali situacija je takva da smo izgubili dvije utakmice. Pokušat ćemo ići po ovu treću, napraviti apsolutno sve da bar tu utakmicu dobijemo. Sjest ćemo s njima, razgovarati, momci su pametni, razumiju sve i kako stvari stoje. Tu neće biti nikakvih problema", rekao je Jarni za Max Sport.

Jedini strijelac za Hrvatsku bio je Sergej Levak koji se nadovezao na izbornikove riječi.

"Žao nam je jer je gotov naš put na Euru. Nadali smo se pobjedi, ali nije nas išlo. Švicarci su isto dobra ekipa, ali mislim da smo danas bili bolji po meni, imali smo svojih šansi, ali dobro. Zabio sam prvi gol za reprezentaciju, vratio sam neku nadu ekipi da možemo pobijediti, ali šteta."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!