Nogomet

Određeni suci za finale Kupa: Pajač sudi Hajduku i Šibeniku

Krešimir Milić • ponedjeljak, 22.05.2023.
Određeni suci za finale Kupa: Pajač sudi Hajduku i Šibeniku
Foto: FaH

Delegiranjem su određeni glavni sudac, pomoćnici te VAR i AVAR. Utakmica finala SuperSport Hrvatskog kupa igra se u srijedu od 19 sati...

Finale SuperSport Hrvatskog kupa odigrat će se na Rujeviciod 19 sati između Hajduka i Šibenika. Za tu utakmicu poznate su sad i službene osobe.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Delegiranjem je određeno da će glavni sudac susreta biti Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. U Rijeci će mu pomagati Sanja Rođak Karšić (Podravske Sesvete), Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina) i Patrik Kolarić (Čakovec).

Za VAR su zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb), a suce će kontrolirati Tomislav Petrović (Osijek).

Sudio je ove sezone već Pajač susrete Hajduka i Šibenika u dva navrata na Šubićevcu. Prvi je završio rezultatom 1:1, a drugi 2:3 za Hajduk.

Hajduk i Šibenik će igrati ponovno i za vikend u zadnjem kolu a taj susret neće odlučivati o ničemu s obzirom da je Hajduk svoju poziciju davno osigurao na drugom mjestu, a Šibenčani su proteklog vikenda ispali iz SuperSport HNL-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!