Tenis

Prižmić u dva seta do drugog kola turnira u Skoplju

Krešimir Milić • utorak, 23.05.2023.
Prižmić u dva seta do drugog kola turnira u Skoplju

Bio je bolji od domaćeg predstavnika sa 6:4, 6:1 za sat i 50 minuta igre. U idućem kolu ga čeka drugi nositelj turnira…

Hrvatski tenisač Duje Prižmić, 295. na ATP ljestvici, dobro je započeo Challenger na zemlji u Skoplju. U prvom kolu bio je bolji od domaćeg predstavnika, 415. tenisača svijeta, Kalina Ivanovskog.

Igraj na mečeve turnira u Skopju na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Slavio je Prižmić s 2:0 u setovima 6:4, 6:1 u sat i 50 minuta igre. Vratio se tako pobjedama nakon što je u austrijskom Mauthausenu izgubio u četvrtfinalu od Dominica Thiema.

U sljedećem kolu čeka ga meč protiv drugog nositelja turnira i 235. na ATP ljestvici Rusa Jevgenija Donskoja. On je bio bolji u prvom krugu od španjolskog predstavnika, 855. tenisača svijeta, Martina Landalucea.

Ukoliko prođe i ruskog predstavnika, u četvrtfinalu će ga čekati bosanskohercegovački tenisač, 284. na svijetu, Nerman Fatić ili 971. tenisač na ATP ljestvici Gerard Campana Lee iz Južne Koreje.

Challenger Skoplje, 1. kolo
Dino Prižmić - Kalin Ivanovski 6:4, 6:1

FOTO: Frane Hrabrov

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDino Prižmić
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros23.05.2023. u 14:55
    Gledao sam meč, ali nekako sve više se bojim da će Dino uskoro lupiti u neki plafon i da će krenuti stagnacija. Dino je rezultatski dobio lako, ali jako puno se mučio sa dečkom koji je 415. Nisam gledao sve, ali Dino nije imao gotovo niti jedan izravni poen!?!? Imao je 3, 4 asa iako mu je servis... [više na forumu]
    tapiros