Nogomet

Livaja: 'Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni Kupom'

Krešimir Milić • srijeda, 24.05.2023.
Livaja: 'Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni Kupom'
Foto: Pixsell

Marko Livaja prokomentirao je obranu Rabuzinovog sunca. Napadač Hajduka potvrdio je pobjedu golom iz jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi…

Jedan od junaka Hajduka u obrani trofeja SuperSport Hrvatskog kupa bio je i Marko Livaja. Golom iz penala, a i akcijom koja je prethodila golu za vodstvo, doprinio je pobjedi od 2:0 protiv Šibenika.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji igrač Bijelih nakon utakmice prokomentirao je obranu Rabuzinova sunca u programu Maxsporta.

"Druga godina u nizu s trofejem, to je najbitnije, to se uvijek gleda. Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni s Kupom. Imamo dosta mjesta za napredak i moramo se za sljedeću sezonu pripremiti najbolje što možemo jer u ovoj nismo bili najbolji", rekao je Livaja.

Prokomentirao je i igru Šibenika.

"Oni nisu imali što izgubiti. Došli su se braniti, dobro su stajali na terenu, ali nisu neke kontre uspjeli realizirati. Mi smo imali neke šanse koje nismo realizirali, a mi smo došli zasluženo do pobjede. Bila je dobra nogometna fešta. Imamo u nedjelju još jednu utakmicu prvenstvenu. Samo da se nitko ne ozlijedi, a onda imamo vremena se odmoriti i fokusirati se na novo prvenstvo jer smo u ovom puno propustili", zaključio je Livaja.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!