Vodeni sportovi

Poznati parovi i satnica završnog turnira Lige prvaka, otvaraju ga Jug i Barceloneta

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.05.2023.
Poznati parovi i satnica završnog turnira Lige prvaka, otvaraju ga Jug i Barceloneta
Foto: FaH

Nakon što je odigrano posljednje kolo grupne faze Lige prvaka vaterpolista, poznati su parovi završnog turnira. Jug će igrati protiv Barcelonete...

Final Eight vaterpolske Lige prvaka na rasporedu je od 31. svibnja do 3. lipnja, odigrava se u Beogradu, a Hrvatska će na njemu imati jednog predstavnika. Kao što je Jadran kolo prije kraja ostao bez šansi za plasman, tako je Jug kolo prije kraja osigurao nastup.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Jugaši će u četvrtfinalu igrati protiv Barcelonete, a taj susret je na rasporedu kao prvi uopće u cijelom programu pa će tako Jug i Barceloneta početi već u 15:30 sati.

Nakon njih od 17 sati igraju domaćin završnog turnira Novi Beograd i Olympiakos, u 18:30 počinje dvoboj između Brescije i Vouliagmenija, a u posljednjem meču dana, sastaju se od 20 sati Pro Recco i Ferencvaroš.

Četvrtfinala su na rasporedu 31. svibnja, a dan kasnije igrat će se također četiri utakmice, oba polufinala i dvoboji za plasman od petog do osmog mjesta. 2. lipnja na rasporedu su susreti za peto i sedmo mjesto, a 3. lipnja dvoboj za treće mjesto i veliko finale.

FOTO: HINA/ Baldo MARUNČIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!