Nogomet

Livaja nije jedini: Pokrenut disciplinski postupak i protiv Vuškovića

Branimir Korać • petak, 26.05.2023.
Livaja nije jedini: Pokrenut disciplinski postupak i protiv Vuškovića
Foto: Pixsell

Nakon što je jučer Hrvatski nogometni savez objavio kako je pokrenuti disciplinski postupak protiv Marka Livaje, danas su došle nove loše vijesti za Hajduk. Pokrenut je postupak i protiv Luke Vuškovića i Tomislava Rogića...

Nakon Hajdukovog osvajanja trofeja pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, najmanje se govorilo o susretu i Hajdukovom uspjehu.

Igraj na Hajduk - Šibenik na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U središtu pozornosti već drugi dan su neprimjerene navijačke pjesme u pjevanju kojih su sudjelovali i sami igrači.

Naime Marko Livaja megafonom u rukama poveo je navijanje neprimjerenom pjesmom i zbog toga je jučer Hrvatski nogometni savez pokrenuo disciplinski postupak protiv njega, a kaznu je najavio i Hajduk.

No danas je stigla još jedna objava iz Hrvatskog nogometnog saveza i to o pokretanju disciplinskog postupka i protiv Luke Vuškovića i trenera vratara Tomislava Rogića.

"Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Luke Vuškovića i pomoćnog trenera Hajduka Tomislava Rogića. Disciplinski postupak pokrenut je zbog pjevanja neprimjerene pjesme u jutarnjim satima 25. svibnja, po dolasku na stadion Poljud prilikom proslave osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa", stoji u priopćenju.

FOTO: Miroslav Lelas/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!