Vodeni sportovi

Kobešćak uoči Barcelonete: 'Trenirali smo zajedno, poznajemo se, nadam se da smo izvukli pouke'

Mihaela Bradovski • srijeda, 31.05.2023.
Kobešćak uoči Barcelonete: 'Trenirali smo zajedno, poznajemo se, nadam se da smo izvukli pouke'
Foto: FaH

Vaterpolisti Juga danas s početkom u 15:30 sati igraju četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka. Na završnom turniru u Beogradu protivnik će im biti Barceloneta...

Jug u najgore vrijeme ne može računati na neke bitne igrače zbog problema s ozljedama. Iako oslabljen, pokušat će iznenaditi favoriziranu Barcelonu i proći u polufinale Lige prvaka.

Igraj na Barceloneta - Jug na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bez obzira što imamo problema s ozljedama, pristupit ćemo isto. Probat ćemo pružiti što bolju igru, malo se prilagoditi tome što ne igraju Kržić i Fatović te dati sve od sebe. Bit će teško, to svakako znamo, ali uvijek se treba nadati", kaže Vjekoslav Kobešćak.

Barceloneta definitivno spada među glavne kandidate za osvajanje titule prvaka Europe ove sezone, riječ je o odličnoj momčadi, ali i Jugu dobro poznatoj.

"To je momčad koja definitivno trenutno igra najbolju obranu u Europi iz čega razvijaju kontranapad. Naši mladi igrači trebaju biti hrabri i iskoristiti šanse ako se pojave. Moramo naravno paziti na Perronea i Munarriza u njihovom napadu. Puno toga ovisi o golmanu koji daje ton toj obrani. Vidjet ćemo, imali smo ove sezone puno teških utakmica i nadam se da ćemo biti pravi. Trenirali smo s Barcelonetom prije mjesec dana, dobro se poznajemo i nadam se da smo izvukli neke pouke i da mladi igrači mogu iskočiti u jednom važnom trenutku kao što je ova utakmica."

Susret u Beogradu počinje u 15:30, a nakon Juga i Barcelonete sastaju se još i Novi Beograd - Olympiakos (17:00), Brescia - Vouliagmeni (18:30), Pro Recco - FTC (20:00).

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!