Ostali sportovi

Christina Zwicker nakon pada na dvovisinskim ručama upisala 15. mjesto u Tel Avivu

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.06.2023.
Christina Zwicker nakon pada na dvovisinskim ručama upisala 15. mjesto u Tel Avivu

U Tel Avivu se održava Svjetski Challenge kup, a u kvalifikacijama dvovisinskih ruča Christina Zwicker završila je na 15. mjestu...

Hrvatska reprezentativka Christina Zwicker nije uspjela izboriti finale Svjetskog Challenge kupa kojemu je prvi put domaćin Tel Aviv.

Gimnastičarka ZTD Hrvatskog sokola jedina je hrvatska predstavnica na ovom turniru, a danas je u kvalifikacijama dvovisinskih ruča bila 15. s ocjenom 9.967 bodova.

Sutra je još čekaju kvalifikacije grede.

"Na žalost nije prošlo kako sam planirala i priželjkivala. Na kraju vježbe se dogodio pad što je rezultiralo time da mi se element ne prizna pa samim time je i početna i konačna ocjena manja. Od početka je krenulo jako dobro, bila sam dosta sigurna u sebe, prvi dio vježbe je bio lijep, čist i puno bolji nego ono prije tjedan dana na SK u Varni s čime sam jako zadovoljna. Sutra me čekaju kvalifikacije grede, nadam se dobroj izvedbi. Dobro sam trenirala, osjećam se spremno i nadam se da ću pokazati to što mogu pa da će i rezultatski to biti popraćeno", rekla je Christina Zwicker nakon prvog kvalifikacijskog dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!