Nogomet

Bivši kapetan Hajduka ostao bez kluba, slobodan je potražiti novi angažman

Krešimir Milić • petak, 02.06.2023.
Bivši kapetan Hajduka ostao bez kluba, slobodan je potražiti novi angažman
Foto: Pixsell

Njegov povratak na Poljud spominjao se u nekoliko prijelaznih rokova. Istekom ugovora s ruskim klubom postao je slobodan igrač…

Nakon što je zadobio ozljedu koljena krajem travnja u dvoboju s moskovskim CSKA u ruskim medijima je izašla vijest da Zoran Nižić neće produživati ugovor s Ahmatom i da se neće više vraćati u Groznji. Objavio je to klub još sredinom svibnja da je došlo vrijeme za rastanak nakon pet godina u ruskom klubu.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tamo je Nižić stigao još u ljeto 2018. godine kao kapetan Hajduka, a za ruski klub upisao je 92 nastupa i jednu asistenciju. Ahmat mu je bio drugi klub u inozemstvu, a prije dolaska u Hajduk okušao se i u belgijskom niželigašu Brusselsu.

U Hajduk je stigao krajem 2012. godine, a s Poljuda otišao kao kapetan. Već nekoliko prijelaznih rokova spominjao se njegov povratak u Split.

Prvi put kad je odlazio Mario Vušković, a u nagađanjima oko povratka bilo je govora prošlog ljeta. Najkonkretnija priča je bila u ljeto 2021. kad su dolazili Filip Krovinović, Dario Melnjak, Gergo Lovrencsics, Jan Mlakar i drugi, ali nije došlo do dogovora s bivšim kapetanom.

Nakon isteka ugovora s ruskim klubom slobodan je potražiti novi angažman.

Foto:Miranda Cikotic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!