Nogomet

Dalić: 'Sve ovo je velika igra u kojoj nas žele vratiti tamo gdje smo bili prije šest-sedam godina'

Mihaela Bradovski • srijeda, 07.06.2023.
Dalić: 'Sve ovo je velika igra u kojoj nas žele vratiti tamo gdje smo bili prije šest-sedam godina'
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Incident na treningu i odlazak Marka Livaje iz reprezentacije i dalje je tema broj jedan u medijima, a izbornik Zlatko Dalić objasnio je svoj stav po tom pitanju...

Uoči današnjeg treninga na Rujevici, oglasio se i izbornik Zlatko Dalić koji je istaknuo žaljenje što je došlo do situacije koja je dovela do odlaska Marka Livaje iz reprezentacije.

Igraj na Nizozemska - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Žao mi je što je došlo do ove situacije u kojoj smo ostali bez važnog igrača za završnicu Lige nacija. Bio je to izolirani incident koji je potrajao nekoliko minuta, a mi smo preko glasnogovornika osudili takvo vrijeđanje kao što i ja osobno osuđujem svako vrijeđanje hrvatskih igrača. To nismo zaslužili i za svaku je osudu", istaknuo je Dalić, a prenose Sportske novosti.

Dalić je pokušao nagovoriti Livaju da ne odlazi iz reprezentacije, ali odluka je bila čvrsta.

"Razgovarao sam s Markom i to ga je jako pogodilo što svakako razumijem. Pokušao sam ga odgovoriti od te odluke, ali nisam uspio i zbog toga žalim. Razumijem ga i podržavam ga kao i sve druge igrače kada su donosili odluke. Sve ovo je jedna velika igra u kojoj nas žele vratiti tamo gdje smo bili prije šest-sedam godina. Neću se u to uvući, a neće niti igrači. Za nas je ta priča gotova, Hrvatska je iznad svih nas."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!