Nogomet

Mnogi pišu, Romano potvrđuje: Leo Messi ide u Inter Miami

Petar Jenjić • srijeda, 07.06.2023.
Mnogi pišu, Romano potvrđuje: Leo Messi ide u Inter Miami
Foto: EPA

Tijekom srijede u poslijepodnevnim satima Fabrizio Romano potvrđuje ono što se počelo pisati u brojnim svjetskim medijima. Lionel Messi potpisat će za Inter Miami, a konačna potvrda trebala bi doći vrlo brzo...

Nakon što je i službeno napustio redove PSG-a, Lionel Messi rekao je da neće previše odugovlačiti oko odabira novog kluba. U izboru ih je bilo nekoliko, a čini se da je Argentinac sve odlučio.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Naime, neće se vraćati u Barcelonu, niti otići u Saudijsku Arabiju, već preko Atlantika u Inter Miami. Vijest je to koju su prenijeli brojni mediji, a Fabrizio Romano potvrdio da je odluka donešena i da će je sam igrač potvrditi u narednim satima.

Tako je još u utorak The Athletic objavio da je MLS ponudio Argentincu udio u dogovoru s Adidasom i Apple TV+ koji prenose utakmice spomenute lige u SAD-u. Isto tako, piše se da je Messiju, kao i suvlasniku Intera Davidu Beckhamu, ponuđena šansa da bude vlasnik nekog MLS kluba kad se umirovi, no to su za sada ipak špekulacije.

Njegov novi klub trenutno je na dnu Istočne konferencije MLS-a s 15 bodova iz 16 utakmica, još uvijek nemaju stalno mjesto odigravanja domaćih utakmice koje trenutno igraju u Fort Lauderdaleu gdje stadion prima 18 tisuća gledatelja.

FOTO: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!