Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Kalkulirati i taktizirati ili ići na sve ili ništa?

Sportnet • utorak, 19.09.2023.
Pobjednički niz by SuperSport: Kalkulirati i taktizirati ili ići na sve ili ništa?

Ušli smo u posljednja dva tjedna ovog kruga Pobjedničkog niza By SuperSport i još uvijek čekamo spretnog i sretnog znalca koji će se približiti lideru i zakomplicirati borbu za vrh...

Nekako su nam posljednji tjedni preslični jedni drugima, na vrhu je i dalje interistazg koji je pao na posljednjoj stepenici do raja. U pokušaju 20. uzastopnog pogotka nije bio uspješan i još uvijek je vodeći s 19 pogodaka.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iza njega je i dalje status quo, MakiST1950 ima aktivan niz na 15 uzastopnih pogodaka i uporno čeka onaj pravi par za 16. pogodak. Za to će mu trebati znanja i sreće, jer što vam je niz veći, to vam je svaki par manje siguran i isključuje logiku.

Zato je Pobjednički niz by Sportnet tako zanimljiv, svaki ishod koji pokušate pogoditi ima vrlo slične ili gotovo jedna šanse da bude promašaj koliko i pogodak. No u kombinaciji sreće i znanja moguće je "završiti igricu" i doći do kraja.

A da bi odnijeli pobjedu u ovom krugu, da bi preskočili korisnika interistazg koji je trenutno na vrhu, morate doći do 20. pogotka.

MakiST1950 je trenutno tome najbliži i jedini koji je u ovom trenutku s dvoznamenkastim brojem u aktivnom nizu. No ne odustajte, bilo je slučajeva da se i po 15-ak pogodaka u nizu skupljalo u svega 3-4 dana. Vremena je još uvijek sasvim dovoljno.

U svakom slučaju probajte, nemate što izgubiti, a možete dobiti 500 eura na SuperSport korisničkom računu. Malo zabave, znanja i sreće, spojite ugodno s korisnim. Trenutno kolo traje do 3. listopada.

Spomenimo i utrku za utješnu nagradu od 50 eura na korisničkom računu u kojoj se vodi bitka tko će na kraju imati ukupno najviše pogođenih parova. Tu je na vrhu krunchie19 sa 132 pogođena para, a slijedi ga Phoenix25 sa 125 pogodaka.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Novost od drugog izdanja je nagrada od 50 eura na SuperSport korisničkom računu za onog tko bude imao ukupno najviše pogodaka.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer četvrto izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport je u tijeku.

SuperSport HNL

1Hajduk 812:5+718
2Rijeka 818:7+1116
3Dinamo 717:6+1116
4Gorica 89:5+415
5Osijek 821:16+512
6Varaždin 813:11+211
7Lokomotiva 89:10-19
8Istra 1961 98:18-107
9Slaven Belupo 910:22-126
10Rudeš 96:23-171

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!