Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Tjedan dana za hvatanje lidera, ništa još nije odlučeno

Sportnet • utorak, 26.09.2023.
Pobjednički niz by SuperSport: Tjedan dana za hvatanje lidera, ništa još nije odlučeno

Aktualno kolo Pobjedničkog niza by SuperSport polako ulazi u svoju završnicu, a lider interistazg ima popriličnu prednost na vrhu. No, još uvijek ga je moguće dostići...

Kao što je Osijek napravio preokret protiv Rudeša ili Zrinjski protiv AZ Alkmaara, tako i vi još možete okrenuti situaciju u svoju korist i sjajnom završnicom doći do vrha i nagrade.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na papiru ne izgleda nemoguće, to su tri pogođena para u danu, možete li to? Može li se izbjeći mine i izabrati ono što će proći? Uvijek se može, a za to treba i pomoć sreće koja je pratila i sve dosadašnje pobjednike.

Vrijedi probati, iz iskustva znamo da se pogađalo i šest-sedam parova u jednom danu, zato je Pobjednički niz by Sportnet tako i zanimljiv.

Sve donedavno MakiST1950 bio je glavna prijetnja lideru koji ima 19 pogodaka, ali stao je na 17 uzastopno pogođenih parova. Zapeo je na 18. i sada je vodeći Hrvoje9999 u konkurenciji onih s aktivnim nizom. Hrvoje9999 ima trenutno 11 pogodaka, prvi pratitelji su na po sedam, no ponavljamo, još je dovoljno vremena za uključiti se u borbu za vrh, ali trebate biti brzi.

Zanimljiva se utrka vodi i za utješnu nagradu od 50 eura na kladiteljskom računu koju će osvojiti onaj s najviše ukupno pogodaka. Tu je u vodstvu veteran ovog natjecanja krunchie19 sa 159 pogodaka dok ga prati Phoenix25 sa 144 pogotka.

U svakom slučaju probajte, nemate što izgubiti, a možete dobiti 500 eura na SuperSport korisničkom računu. Malo zabave, znanja i sreće, spojite ugodno s korisnim. Trenutno kolo traje do 3. listopada.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Glavna nagrada je 500 eura na SuperSport korisničkom računu.

Novost od drugog izdanja je nagrada od 50 eura na SuperSport korisničkom računu za onog tko bude imao ukupno najviše pogodaka.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer četvrto izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport je u tijeku.

SuperSport HNL

1Hajduk 1724:9+1539
2Rijeka 1628:12+1632
3Dinamo 1530:14+1630
4Gorica 1618:12+626
5Osijek 1731:25+623
6Lokomotiva 1618:18017
7Varaždin 1618:22-417
8Istra 1961 1718:31-1317
9Slaven Belupo 1717:30-1317
10Rudeš 177:36-294

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!