arhiva

Popularan, a skroman

Dario Dodić • nedjelja, 28.06.2009.
Popularan, a skroman
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Filmić o Zdravku Mamiću kao promotoru turističke ponude Hrvatske proširio se kao svinjska gripa po Moralesu...

Teško je biti popularan kao ja. Smisliš nešto super i hrvatski medijski prostor odmah poludi. U pravu ste, pričam o svom revolucionarnom filmiću "Kad Zdravko kaže 'Ajmoooo", koji je u nekoliko dana postao jedan od popularnijih filmića na ovim prostorima. Štoviše, uvjeren sam da će svojom popularnošću Indexu donijeti novi napredak na razini Sevka incidenta.

Naravno, nitko od velikih medija koji su pokupili filmić ne zna odakle se pojavio, nitko od njih nije otkrio kako je nabasao na njega i naravno nitko mi nije odao počast koju sam zaslužio. Osim Indexa koji je rekao da zaslužujem angažman Hrvatske turističke zajednice. Haloooo, ne treba mi to, ja sam na Sportnetu! Ali dobro, ipak je kul što su svi pokupili filmić, još jednom hvala Tomi što ga je odlično izradio.

To je, vjerovali ili ne, pozitivna priča vezana uz filmić, a evo i negativne - očito nisam toliko super vrhunski kreativan i jedinstven jer je netko drugi napravio sličan filmić tjedan dana prije Tome i jako se naljutio jer smo "ukrali" njegovu ideju i iskopirali ga. Zapravo, nije se naljutio zbog "krađe" ideje već se sigurno naljutio što je naš filmić postao vrlo popularan, a njegov nije. Dragi Crorenato, ne, nisam bio jedan od 50 ljudi koji su pogledali tvoj filmić i nisam ukrao ideju od tebe, to bi mi bilo ispod časti. I naravno, da nema moćnog medija kao što je Sportnet taj video ne bi postao popularan. Stoga, budi sretan, postao si popularan!

Kako bi Knjaz rekao (vidiš Crorenato, uvijek potpišem kad "kradem"), slijedi naramak brzopoteznih - znate li koji je službeni e-mail Lokomotive? U pravu ste, e-mail je [email protected]. Ne, ovo nije šala i da, super nam je ova L(j)iga 16. Smatrate li i vi da Lokomotivi treba Vlak? Ako ništa, pomoglo bi novinarima pri smišljanju naslova nakon utakmica, konferencija za novinare i onoga što je sigurno u hrvatskom nogometu svake sezone - otkaza. Jeste li primijetili kako sam dobro prognozirao Drentheovu budućnost? Je li vam palo na pamet kako bi se snašli tenisači da se Wimbledon igra u Južnoafričkoj Republici i da su one njihove trube dopuštene (oprosti Crorenato ako je i tebi ovo palo na pamet)?

Hercegovci su se na par dana vratili u Zagreb pa smo subotu iskoristili za oproštajni izlazak. M.S. nam se vratio, a svojom pojavom uveselio nas je i Ante Licker. Naravno, završili smo u Kući zla, gdje nas je M.S. napokon upoznao s Katarinom. Mislili smo da ne postoji, mislili smo da je M.S. napravio njezin profil na fejsbuku, mislili smo da se utopila u Gružu. E pa nije, Katarina je stvarna, a kao što je slatki Slavko dobro primijetio, toliko je krasna da se čitava Kuća zla smije kad se ona nasmije. Bravo M.S.!

M.S.-a smo ostavili u ugodnom društvu, sudeći po umiljatim pogledima koje mu je Katarina upućivala zaključujem da je M.S. dobio priliku iz peterca, zamahnuo je i... nastavak slijedi...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaPick na pojilu
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!