Nogomet

"Zaleđe jasno, trebamo snimke"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.02.2010.
"Zaleđe jasno, trebamo snimke"
Foto: EPA

Louis van Gaal nije bježao od istine nakon dvoboja s Fiorentinom. Otvoreno je priznao da je pobjednički gol postignut iz zaleđa te još jednom zavapio za pregledom video-zapisa...

Nogometaši njemačkog Bayerna na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka s Fiorentinom putovat će s jednim pogotkom prednosti, a taj je pogodak uzburkao mnoge vode. Naime, postignut je iz očiglednog zaleđa.

Trener bavarskog diva, Louis van Gaal, nije bježao poslije susreta od tog podatka: "Jasno je da se radilo o zaleđu. Imali smo sreće što nam je taj gol priznat, jednako kao što nismo imali sreće u realizaciji ranijih prilika".

"Međutim, već deset godina govorim da se u nogomet treba uvesti mogućnost pregledavanja televizijske snimke. Ova igra privlači previše pozornosti da bismo nastavili ignorirati pomoć koju nudi moderna tehnologija", dodao je nizozemski stručnjak.

Slično zbori i predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummnigge: "Da, zabili smo gol iz zaleđa. Sretno smo došli do pobjede te će nam u uzvratu protiv Fiorentine biti lakše, iako smo zapravo i zaslužili nekakvu prednost".

Strijelac spornog zgoditka, njemački reprezentativac Miroslav Klose, bio je nešto suptilniji. "Osjećao sam da sam u zaleđu", izjavio je po završetku dvoboja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • danchy18.02.2010. u 18:48
    o del pierovoj simulaciji se ništa ne govori, o vom zaleđu isto ništa, a dudua su razapinjali mjesec dana. smrdljiva gamad novinarska (ponajviše englezi)
    danchy
  • Obrisan korisnik18.02.2010. u 17:37
    da je neki hrvat bio u zaleđu i zabio gol opet bi nas razapel al ovako sve 5
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2010. u 17:14
    Definitivno treba uvest pregled spornih situacija, jer vise nismo u onim vremenima kad se pricalo "sudac je najblizi, on najbolje vidi". To vise ne stoji. Sto kamera uvek vide bolje od dva oka!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2010. u 16:28
    treba uvest snimke za te bitne situacije!
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani18.02.2010. u 15:42
    evo, što sam ja odmah jučer rekao; VIDEOTEHNOLOGIJA. Svaka čast van Gaalu!
    Bogomdani