Nogomet

Yorke: "Olić pritišće radnim navikama"

Borna Rupnik • srijeda, 07.04.2010.
Yorke: "Olić pritišće radnim navikama"
Foto: EPA

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda Dwight Yorke smatra da Crveni vragovi na Old Traffordu prije svega moraju paziti na Ivicu Olića i Francka Riberyja...

Nakon što je zabio pobjedonosni gol za Bayern protiv Manchester Uniteda u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, mnogi nogometni stručnjaci ističu našeg Ivicu Olića kao jednu od najvećih prijetnji prolasku engleske momčadi u sljedeći krug natjecanja.

S njima se slaže i Dwight Yorke, koji je svojedobno nosio dres Crvenih vragova: "United će neprestano morati paziti na Ivicu Olića i Francka Riberyja. Naravno, pritom ne smije zaboraviti napasti jer mu treba pobjeda".

Vezane vijesti

"Ivica Olić je tip igrača koji će strahovitom pokretljivošću i svojim radnim navikama pritiskati Unitedovu obranu bez obzira na rezultat. United se zato niti u jednom trenutku ne smije isključiti. Olić ih je u prvoj utakmici iznenadio na način na koji su obično to oni radili drugima", obrazložio je Yorke u razgovoru za Goal.com.

"Franck Ribery Bayernu donosi višu kvalitativnu razinu i pokazuje zašto ga žele klubovi poput Uniteda, Real Madrida ili Barcelone. Predstavljat će opasnost po Unitedov gol, a zajedno s Van Bommelom može detonirati Bayernovu igru", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!