Nogomet

Pantelić: "Zabijat ćemo kada treba"

Borna Rupnik • četvrtak, 03.06.2010.
Pantelić: "Zabijat ćemo kada treba"
Foto: EPA

Nakon što reprezentacija Srbije u 180 minuta igre protiv Novog Zelanda i Poljske nije postigla pogodak, neki su se zabrinuli oko efikasnosti te momčadi. Marko Pantelić kaže da razloga za brigu nema...

Reprezentacija Srbije u pretposljednjem je prijateljskom ogledu prije odlaska na smotru najboljih svjetskih reprezentacije odigrala 0:0 s Poljskom, što nakon minimalnog poraza od Novog Zelanda ne ulijeva mnogo optimizma.

No, napadač Marko Pantelić vjeruje da će Srbija biti najbolja kada to bude najvažnije. "Zabijat ćemo kada bude trebalo. Nemamo problema u napadačkoj liniji", rekao je Ajaxov nogometaš njemačkim medijima nakon remija s Poljacima.

S druge strane, Stuttgartov Zdravko Kuzmanović kaže: "Ispred suparničkog gola moramo biti bolji", s čime se slaže i stanovnik Dortmunda Neven Subotić: "Moramo zabijati golove kako bismo ponovno uhvatili pobjednički ritam. U prvom poluvremenu protiv Poljske previše smo žurili, no drugo je poluvrijeme bilo bolje".

61-godišnji izbornik Radomir Antić dodao je da se zasad sve odvija prema planu jer je cilj vrhunac forme postići 13. lipnja, kada Srbiju očekuje prva utakmica na prvenstvu, ona protiv Gane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 23:21
    Sami kompleksasi na ovom forumu... (cast iznimkama). Ribice bolje bi ti bilo da malo gledash u sunce ili tako nesto nego da tu prosipash i to malo pameti sto imash.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 18:27
    Al se ovaj "razjarena riba" uvatio Srbije,samo pljuje nesto,idi majstore raditi nesto drugo.A ti zidanes mogao bi da kazes na osnovu cega to zakljucujes,ali pretpostavljam da si video ova dva poslednja rezultata pa nesto pametujes.Meni licno ove pripremne utakmice nista ne znace i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 16:56
    Mislim da ce svi rezultati Srbije biti ovakvi, oko 1:0, 0:0, 0:1, max 2-3 gola
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 16:11
    pantelić sigurno neće zabijat
    Obrisan korisnik