Nogomet

Japan s Mozambikom za samopouzdanje

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.06.2010.
Japan s Mozambikom za samopouzdanje
Foto: EPA

Nakon četiri uzastopna poraza u pripremama za Svjetsko prvenstvo, reprezentacija Japana tražit će pobjedu u dvoboju s Mozambikom koji su dogovorili u posljednji trenutak...

Reprezentacija Mozambika trebala bi Japanu poslužiti za podizanje samopouzdanja uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. U sva četiri pripremna susreta Japanci su upisali poraze i kako ne bi u lošem raspoloženju došli na SP, dogovorili su prijateljsku utakmicu s ovom afričkom reprezentacijom.

Mozambik je jučer odradio prijateljsku utakmicu s Portugalom i upisao očekivani poraz 3:0, a Japanci se nadaju kako će i oni uspjeti doći do pobjede za vraćanje samopouzdanja.

Susret će se odigrati sutra iza zatvorenih vrata, igrat će se tri puta po 30 minuta, a tehnički direktor Japanskog nogometnog saveza Hiromi Hara objasnio je odluku.

"Imali smo dosta kandidata za odigravanje te posljednje utakmice, ali Mozambik je bio najprihvatljiviji. Već se nalaze u Južnoj Africi, na okupu se i ne trebaju previše vremena trošiti na putovanje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!