Rukomet

Goluža: 'Pokazali smo karakter, nije bilo lako pripremati momčad s toliko ozlijeđenih'

Sportnet, Petar Jenjić • nedjelja, 14.05.2023.
Goluža: 'Pokazali smo karakter, nije bilo lako pripremati momčad s toliko ozlijeđenih'
Foto: FaH

Trener PPD Zagreba Slavko Goluža i igrač Jakov Gojun prokomentirali su pobjedu protiv Nexea kojom su osvojili još jedan naslov prvaka Hrvatske...

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su 31. titulu prvaka Hrvatske nakon nove pobjede protiv našičkog Nexea. Dvoboj je prokomentirao trener Zagrebaša Slavko Goluža.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pokazali smo karakter, čestitke igračima od prvog do zadnjeg. Nije bilo lako pripremiti momčad s toliko ozlijeđenih igrača, međutim iskustvo je pobijedilo na kraju. Smatram da smo zasluženo stigli do nove titule, ali moram čestitati i domaćinu na jako dobrom izdanju i ovoj publici na prekrasnom ambijentu u kojem je zaista bilo zadovoljstvo igrati večeras. Ovo je stvarno jako dobro za hrvatski rukomet."

Na trenerove se riječi nadovezao i Jakov Gojun, igrač PPD Zagreba.

"Nije dobro počelo, odmah na zagrijavanju se ozlijedio Dodić, dok ionako imamo problema s ozljedama, međutim, smatram da smo pokazali da smo prava momčad, momčad koja igra u Ligi prvaka i na kraju smo zasluženo ponovno postali prvaci Hrvatske. Sezona nije još gotova naravno, naš cilj prije odmora je osigurati duplu krunu u Poreču na finalnom turniru Kupa."

PPD Zagreb

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!