Rukomet

[VIDEO] Srna: 'Siguran sam da ćemo kliknuti i da će sve biti dobro'

Petar Jenjić • četvrtak, 14.03.2024.
[VIDEO] Srna: 'Siguran sam da ćemo kliknuti i da će sve biti dobro'
Foto: EPA

Hrvatski rukometni reprezentativac Zvonimir Srna najavio je utakmicu protiv Austrije u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Istaknuo je da pobjeda protiv Austrije donosi puno i da svi željno iščekuju kako će sve do izgledati s novim izbornikom...

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom kvalifikacije su za Olimpijske igre u Parizu. Prvi protivnik na kvalifikacijskom turniru je Austrija, a Zvonimir Srna ističe da svi jedva čekaju da počne.

Igraj na Hrvatska - Austrija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Još je malo ostalo do te utakmice. Skupili smo se prije četiri, pet dana. Naporno smo trenirali i dosta smo novih stvari ubacili. Svi željno iščekujemo kako će sve to izgledati i svi željno iščekujemo da pobijedimo utakmicu protiv Austrije koja nam donosi dosta."

Izbornik Dagur Sigurdsson dobro poznaje hrvatske rukometaše od ranije.

"S obzirom na to da smo spremni, od prvog do zadnjeg, dat ćemo sve od sebe i baciti se na glavu kako bismo izborili Olimpijske igre. Vidi se da voli naše igrače, trenirao ih je u Berlinu, dosta smo mu zanimljivi, a tako i on nama. Sigurno veliki stručnjak i znalac, rezultati stoje iza njega. Siguran sam da ćemo kliknuti i da će sve biti dobro."

Austrijanci su jako dobra reprezentacija i neće biti lako.

"Tražio je da mu na WhatsApp grupu pošaljemo naše nadimke, da se što prije prilagodi. Svaka mu čast. To još više cijenimo, hvala mu. S Austrijom smo igrali na prošlom prvenstvu, neki govore da smo ih podcijenili, ja sam uvjeren da nismo. To je ekipa koja ima sedam, osam odličnih igrača koji su u top ekipama. Fali im malo rotacija, ali dosta su čvrsti i iskusni. Sigurno je da nam neće biti lako s njima", dodao je Srna.

FOTO: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!