Košarka

New York Knicksi, unatoč problemima s ozljedama, do druge pobjede protiv Pacersa

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2024.
New York Knicksi, unatoč problemima s ozljedama, do druge pobjede protiv Pacersa
Foto: EPA

New York Knicksi upisali su pobjedu i u drugom susretu u seriji protiv Indiana Pacersa. Još jednu veliku večer, unatoč ozljedi, imao je Jalen Brunson...

New York Knicks - Indiana Pacers 130:121 (2-0)

New York Knicksi dobro napreduju u polufinalu Istočne konferencije iako im broje okolnosti ne idu u prilog. Ozljede stvaraju probleme, definitivno su do kraja sezone ostali bez Juliusa Randlea, Bojana Bogdanovića i Mitchella Robinsona, a osim toga i Jalen Brunson je imao problema, međutim unatoč njima odigrao je vrhunsko poluvrijeme.

Igraj na utakmice NBA doigravanja na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pacersi su odlično krenuli i imali su na poluvremenu dvoznamenkastu razliku, ali unatoč ozljedi i propuštenoj drugoj dionici, u drugom poluvremenu Brunson je bio na najvišoj razini i predvodio je preokret.

Svi starteri Knicksa na kraju su bili dvoznamenkasti i oni su iznijeli utakmicu na svojim leđima. Tek dvojica s klupe su imala konkretniju minuta. S druge strane Pacersi su imali veći širinu i dobili su veću pomoć s klupe.

Susret je u potpunosti okrenut u drugoj četvrtini koju su Knicksi dobili s 36:18 i nakon toga su uspješno priveli posao kraju.

"Jalen je ratnik i nisam imao nikakve dvojbe da će se u drugom poluvremenu vratiti. Od početka sezone, borio se s raznim preprekama, ali uvijek se vraćao i bio još jači", kaže Donte DiVincenzo.

Kod Knicksa su se istaknuli Brunson s 29 poena i pet asistencija, a po 28 poena upisali su OG Anunoby i Donte DiVincenzo (šest skokova). Kod Pacersa Tyrese Haliburton upisao je 34 poena i devet asistencija, a Obi Toppin dodao je 20 poena.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!