Fanatik

Apstinencijska kriza

Ivana Strahija • petak, 11.06.2010.
Apstinencijska kriza
Foto: EPA

Tko god je prozvao Hrvate nogometnim fanaticima nije pogriješio. Zato će za njih u petak početi apstinencijska kriza i gorko-slatko gledanje utakmica bez posebnog naboja. Pokušali smo saznati tko su prosječnom Hrvatu favoriti.

Fanatikovi reporteri razletjeli su se na sve četiri strane Lijepe naše i anketirali ljubitelje nogometa. Neke smo ulovili kako kose travu u hrvatskom dresu (na slici), odbijajući priznati da Hrvatske nema na velikom natjecanju, dok su drugi mirno lješkarili u kafićima ne uzbuđujući se previše. Evo što smo saznali:

Ozren, Donja Dubrava: "Em me muče komarci, em nemam za koga navijati. Zapravo imam, navijat ću za Njemačku, tamo od ženine sestrične susjeda radi u istoj firmi u kojoj radi i muž od Gomezove čistačice, pa bar za nekoga našega mogu živce gubiti."

N. N. (podaci poznati redakciji), Plovanija: "Koga ću pratiti? Očito jodlere i njihove protivnike, jer moj urednik smatra da je baš zabavno dati meni u zaduženje grupu C, kaže on meni da su mi blizu, upoznat sam s njihovim mentalitetom, i još mi se onako podmuklo smije. Vidjet ćemo tko će se zadnji smijati, Joras sigurno ne."

Slika 1 od 1.
Foto: EPA

Zvonko, Klenovnik: "Ne mogu oprostiti Biliću na tome što mi je napravio. Žena je odlučila da idemo na more jer Hrvatska tak i tak ne igra pa ne moram pratiti SP, ali ono kaj je najgroznije je da vodimo i punicu i NJENU mamu."

Duje, Šćedro: "Kod nas na otoku nema baš TV signala, nema baš ni mobitelskog signala, ali na sreću, nema ni pitke vode, pa ćemo gledati utakmice preko interneta i piti pivo. Navijat ću za Australiju, tamo mi je pola rodbine."

Marko, Zagreb: "Za mene osim Hrvatske postoji samo Engleska. Tak i tak su najljepši od svih igrača i imaju stila, paze na sebe. Dres im je jako dobar, sviđa mi se i crvena i bijela kombinacija s decentnim detaljima, možda je trebalo uklopiti negdje i krunu, jer je aristokracija totalno in."

Nikola, Daruvar: "To što se hrvatska reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo zavjera je masonsko-iluminatska, jer je naravno svima jasno što se dogodilo. Hrvati su bili toliko dobri da bi sigurno osvojili JAR, pa bi onda došlo do pada cijene eura, a normalno svi znamo kako su financirane svemirske postaje za elitu koja će odseliti sa Zemlje kad postane prezagađena… Ne mogu više razgovarati, prisluškuju nas."

Veronika, Pregrada: "Ja tražim kršnog momka, do 25 godina, nepušača i antialkoholičara, u dobroj formi, obrazovanog po pitanjima PNI da me kontaktira na 091... Nudim udobnu fotelju, roštilj i ledenu limunadu, HD TV. Šifra: Nemam s kime gledati SP."

Vedran, Vodice: "Navijat ću za sve koji mi budu na listiću. Očekujem da će biti par iznenađenja, imamo nas par razrađenu taktiku klađenja, imamo par dojava, ma to je zicer. Stavi na Honduras."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Top temaFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rider1111.06.2010. u 16:48
    joj sta je mocan ovi iz daruvara.... a svi znamo gdje je nastala prva wc školjka!!! :D
    rider11