Fanatik

Ajme, gdje sam sve bio?!

Vedran Attias • srijeda, 25.08.2010.

Ponedjeljak - komentar i sažimanje dojmova nakon utakmice, utorak - razgovor s igračem Dinama uoči utakmice, srijeda - razgovor s trenerom Dinama uoči utakmice i utakmica Cibone u Euroligi, četvrtak - Dinamova europska utakmica, petak - komentar utakmice Dinama, subota - razgovor s trenerom uoči domaće utakmice i utakmica Zagreba u rukometnoj Ligi prvaka, nedjelja - prvenstvena utakmica Dinama i Cibone u NLB ligi, ponedjeljak...

Mislim da ste shvatili o čemu će se raditi ovaj blog. Naravno, da ne bi pisao baš samo o pressicama i ostalim ne toliko zanimljivim stvarima, dapače o tome će biti (naj)manje riječi, tu su sva silna putovanja; putovanja koja su puna zanimljivih događaja, priča koje vrijedi ispričati i detalja koje se isplati podijeliti.

O meni

Obzirom da je blog ipak nešto osobniji tekst od vijesti, komentara i ostaloga što pišem na portalu, mislim kako je u redu ukratko se predstaviti. Kako se "službeno" zovem piše gore, a kako me svi zovu piše u mojoj kolumni o HNL-u (Bocka). Nedavno sam napunio 25 godina, a uskoro (stvarno budem) ću i završiti Ekonomski fakultet; XV. gimnaziju i osnovnu školu već jesam. Rođen sam u Zagrebu gdje, odnedavno, s dugogodišnjom curom živim.

London (dva puta), Bremen, Amsterdam (dva puta), Celje, Udine, Nova Gorica, Koln, Bruxelles, Andora, Milan, Marseille, Prag, Komotini, Graz, Beč, Bratislava, Osijek, Varaždin, Glina, Čakovec, Našice, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik, Karlovac, Koprivnica, Vinkovci i Zaprešić mjesta su na kojima sam u posljednjih nešto manje od četiri godine bio; s time da se nadam da nisam ništa zaboravio, a sigurno jesam. Zanimljivo, zar ne? Mislite da postoji netko tko se ne bi mijenjao sa mnom? Pa taman da sva ta silna putovanja i nemaju veze sa sportom.

Iskreno, iznenadio sam i sebe kada sam počeo gledati silne akreditacije te uz pomoć cure, koja drukčijim očima gleda na sva moja silna putovanja, počeo nabrajati mjesta gdje sam sve bio otkako sam počeo raditi na Sportnetu. Tko bi rekao da ću na nogometnom turniru u Barceloni i Parizu nesvjesno započeti svoju karijeru sportskog novinara; mene je iznenadilo, a vjerujem i prijatelja Dodića s kojim sam se između sedmog i osmog pića uz Tošu, Lanu i Luku dogovorio o dolasku na Sportnet. Ni na kraj pameti mi nije bilo što će se sve izroditi iz toga.

Za prvi puta - dosta; jasno vam je o čemu će se raditi moj blog, a siguran sam kako će biti još putovanja, utakmica, autocesta, carinika, navijača, jednostavno smiješnih situacija i svega ostaloga zanimljivoga o čemu ću pisati ovdje. Toliko od mene za prvi put. Lijepi pozdrav

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.08.2010. u 01:48
    Bitno da je naglasio da ima curu da ga zene ne napadaju :)
    Obrisan korisnik