Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 30.08.

Dario Dodić • ponedjeljak, 30.08.2010.

Jučerašnji dan nije bio posebno dobar pa je bolje što prije zaboraviti ga...

Hrvatska - Slovenija, 2, 1,90
Jučer sam propustio tipovati na Crnogorce iz nekog bezveznog osjećaja domoljublja - ne da domoljublje nije dobro, ali ne bi trebalo utjecati na poslovne odluke, a ovo je posao. Naime, od ranog jutra bio sam uvjeren u pobjedu Crne Gore, čak sam to i stavio na popis parova, ali nisam odigrao i eto prevario sam se. Zato danas neću ponoviti tu grešku, igram na Slovence u košarci. Naši me nimalo nisu uvjerili, uopće ne izgledaju motivirano, ne igraju s nekim posebnim žarom i mislim da nisu uopće ekipa. Slovenija je kvalitetnija reprezentacija, 1,90 je previsok koeficijent i u njemu vidim vrijednost.

Fortuna - Hertha, oba daju gol, 1,75
Fortuna je otvorila sezonu porazom 0:2 u gostima, dok je Hertha uz puno muke kod kuće došla do pobjede 3:2. Međutim, Hertha igra odlično, naumili su odmah se vratiti u Bundesligu i to će pokušati ostvariti napadačkom igrom. Fortuna kod kuće i Fortuna u gostima dvije su različite ekipe i stoga ne sumnjam da će i oni Herthi zabiti gol. Naravno, Herthin me napad ne brine i zato je logična odluka tipovati da oba daju gol.

Bologna - Inter, 2, 1,70
Nikako ne valja tipovati na favorita kada se u posebnoj ponudi podigne koeficijent. Iako, mislim da je u ovom slučaju to navlakuša, da se dio ljudi prepadne i ne tipuje na Inter, čemu u prilog ide i loš učinak Intera u Superkupu protiv Atletica. Moje viđenje - Bologna je u banani, otjerali su trenera, privremeno ekipu vodi trener mlađih kategorija. Sastav se poprilično izmijenio i prema nekim naznakama mogli bi se boriti za opstanak. Mourinho više nije na klupi, ali mislim da Inter ima dovoljno klase za riješiti ovu utakmicu bez nekih poteškoća. Međusobni susreti također su debelo na strani gostiju, koeficijent nije loš.

Ponuda nije pretjerano bogata pa nema smisla niti forsirati, to je to za danas. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet31.08.2010. u 11:12
    Kliknes na blogu desno na ilustraciju mog bloga i prikazu ti se svi moji blogovi i tamo si izaberes koji te zanima...
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 07:59
    Može li mi netko, molio bih, staviti link na ovaj jučerašnji tekst o klađenju? Tražim, ali ne mogu ga naći...gdje se inače nalaze ti tekstovi?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 07:49
    Bravo Dodicu, samo si se opekao kod intera, koji nema šanse ponoviti ni približno ono što su uspjeli prošle sezone. Ne volim nikoga vrijeđati ni omalovažavati, ali naši košarkaši su najvidljiviji primjer kvalitete bez pravog usmjerenja, kao i igranja "bez srca", ono što nas... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack30.08.2010. u 21:28
    Zlatno pravilo je da se pri klađenju treba slušat glava,a ne srce..Uostalom,ak stavite protiv naših i naši izgube,bar ćete slavit dobitak,a ako naši pobijede kome je do uloga :DD
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik30.08.2010. u 20:33
    zato kazem nikad na a ni protiv,ko nam moze virovat
    Obrisan korisnik