Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 03.09.

Dario Dodić • petak, 03.09.2010.

Jučerašnji je dan bio gotovo savršen, sitnice su nedostajale da se proslavim. Ipak, Poljaci su uspjeli primiti gol od Francuza 30 sekundi prije kraja utakmice, a onaj Kinez nije uopće niti ulazio u igru. Ipak, to je trebalo probati, pogotovo jer se na Jianlianialaniaju nije ništa izgubilo...

Danas igraju reprezentacije, a iako mi je jučer Izrael donio lovu ne mogu reći da volim dane kada su repke na repertoaru. Štoviše, nemam povjerenja niti u ostatak ponude kada vidim da igraju reprezentacije. Ipak, tipovat ću i na dva nogometa, malo mladih, malo starih. Tu su i dva hokeja, gotovo se veselim pisanju današnjih tipova.

Latvija - Hrvatska, 2, 1,70
Rekao sam da se treba kladiti glavom, a ne srcem pa se nadam da je ovo pametna odluka i da se neću prevariti u vezi snage naše reprezentacije. Izuzmemo li ozlijeđenog Modrića, rekao bih da su nam reprezentativci u odličnoj klupskoj formi. Većina igra u velikim klubovima, više-manje su dobro otvorili sezonu, jedino nisam zadovoljan minutažom koju dobivaju Kranjčar i Petrić, pogotovo jer zaslužuju puno više s obzirom na prikazano posljednjih mjeseci. Latvija nije jednostavan protivnik, ali Hrvatska je bolja, Hrvatska ovo mora dobiti i vjerujem da će Bilić pronaći kombinaciju koja će mi donijeti pogodak na kladionici.

Češka U21 - Njemačka U21, više od 2,5, 1,70
Ponovno koeficijent 1,70, nadam se da mi je to sretan koeficijent. O čemu se radi? O nećkanju. O čemu pričam? Prvotno sam htio odigrati na Češku, koeficijent je odličan, 2,30. Naime, Česima treba pobjeda da bi osigurali prvo mjesto u kvalifikacijama, dok su Nijemci izgubili sve šanse za kvalifikacije. Zbog toga će Nijemci isprobati neke mlade talentirane igrače, dok će Česima nedostajati dva centralna braniča. Njemački igrači možda nisu iskusni u ovom rangu, ali su jako kvalitetni i pridodamo li tomu želju za dokazivanjem, vjerujem da će postići barem jedan gol. Česi su prvu utakmicu u Njemačkoj dobili 2:1, trebali bi dobiti i ovu, ali ja ipak tipujem na golove. Nadam se da Česi neće dobiti 1:0 ili 2:0, jer će to biti tužno za mene.

Lukko - Ilves, 1, 1,60
Ovu sam informaciju pokupio s jednog foruma, meni se info sviđa, nadam se da će se svidjeti i vama. Naime, Lukko ima jednu od najboljih ekipa u finskom SM-u, dok je Ilves blago rečeno katastrofa. Već su dvaput igrali u predsezoni i Lukko je slavio s 4:2 i 6:2. Treba istaknuti da im je ovo prva utakmica pred domaćom publikom, ulaz je besplatan i zato će sigurno Lukko zaigrati još ozbiljnije što u prijevodu znači da Ilves nema prevelike šanse.

Sundsvall - MoDo, 2, 1,45
Nadam se da me neće zeznuti najmanji koeficijent, ujedno i onaj o kojem imam najmanje informacija. Već par dana prolaze ti Šveđani koji padaju, nadam se da će i danas. MoDo bi morao biti puno jača ekipa i ovo lako uzeti, koeficijent je kod nas srušen na razinu koja je vani, nadam se da će proći.

Ne znam koliko pratite komentare u blogu, ali posljednjih nekoliko puta se moglo naći vrlo kvalitetnih informacija pa vam savjetujem da se tu i tamo vratite. Danas vjerojatno neću imati vremena još nešto nadodati, ali vjerujem da će drugi korisnici pronaći nešto zanimljivo. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2010. u 00:56
    steta za lukko samo me on obori.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.09.2010. u 19:47
    zvonko nisu ti ovo osobni oglasi...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.09.2010. u 19:38
    dobra prognoza svaka čast
    Obrisan korisnik
  • Weasley03.09.2010. u 18:48
    danas pa bi stvarno trebalo proći...samo da česi napune švapski gol...
    Weasley