Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 11.09.

Dario Dodić • subota, 11.09.2010.

Par dana me nije bilo, nadam se da se ne ljutite. Nije bilo previše interesantnih parova pa nisam htio pisati prognoze na silu. Danas je naravno drugačija situacija, bit će dosta zanimljivih parova...

Istina, s obzirom na moju formu posljednjih dana, moguće je da će te interesantne i kvalitetne parove ostaviti netko od korisnika među komentarima, jer tko zna za kakve sam se nebuloze ja uhvatio. No dobro, ima par solidnih parova, vjerojatno će biti nešto i kasnije, krenimo.

Newcastle - Blackpool, više od 2,5, 1,70
Ovo sam još sinoć odigrao, danas mi se osjećaj nije promijenio. Newcastle volim igrati golove, Blackpool volim igrati golove. Newcastle doma igrao jednu utakmicu, završilo 6:0, Blackpool dvije u gostima, deset golova ukupno. Naravno da moram ovo probati. Obje ekipe igraju napadački, bio bih lud kada bih pokušao prognozirati pobjednika, ali ono što vam mogu reći jest da ću isprobati i više od 3,5 (2,90) i 6+ (10,00).

Lierse - Gent, više od 2,5, 1,60
Kada je Gent u pitanju uvijek se očekuju golijade. Kada je s druge strane Lierse koji u pet utakmica ima pet poraza logično je očekivati da će Gent zabiti barem jedan gol. Međusobni susreti sugeriraju više golova, a u prilog tome ide i činjenica da Lierse ovdje mora ići na pobjedu. Vlasnik je vrlo bogat, ima visoka očekivanja i u posljednim danima prijelaznog roka doveo je mnoga pojačanja kako bi se okrenuo ovaj negativan trend. Među njima je i svima poznati Wesley Sonck, od njega se već danas očekuju golovi.

Alloa - Ayr, 1, 2,00
Alloa je trenutno u puno boljoj formi od Ayra. Iako to tablica baš i ne pokazuje valja imati na umu da je Ayr tri od četiri utakmice igrao kod kuće i to protiv slabih protivnika, dok je Alloa čak tri puta gostovala i to protiv puno jačih imena. Uz to, u Alloi igra puno bivših igrača Ayra koji su zbog toga posebno napaljeni - kako tvrdi jedan od igrača, bili su vrlo nekorektni prema njima i dodatan motiv im ne treba. Uz to, Ayr ima neke ozlijeđene igrače, a da stvar ne štima pokazuje i činjenica da je jedan od igrača napustio trening. U svakom slučaju ovaj sam par preuzeo s jednog drugog foruma, igrajte s manjim ulogom.

Visp - Langenthal, x2, 2,10
Ovo igram samo iz razloga što je vani dosta pao tečaj na goste. Radi se o švicarskom hokeju, druga liga. Uglavnom, dvojka se vani kreće i oko 2,60, stoga mi ovih x2 za 2,10 izgleda vrlo dobro. Nemam informacije, zato je ulog manji.

Duisburg - 1860 München, više od 2,5 golova, 1,65
Objašnjenje je jednostavno, pitanje je je li i točno - dvije golgeterske ekipe igraju međusobno, koeficijent vani pada, samo požurite jer ova utakmica počinje vrlo brzo.

Neću biti uz računalo sve do navečer pa se nadam da ću do 15h dodati u komentarima još neki par, isto očekujem i od vas. Sretno nam svima bilo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet11.09.2010. u 19:00
    steta za Newcastle, sutra drmamo po NFL-u naravno, samo da svog gurua Tomu Pacaka ispitam sve, sigurno cu igrati na Packerse, 1,75...
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik11.09.2010. u 14:19
    nadam se sutra osvrtu na nfl,mala sugestija pittburgh-atlanta,2 ,1.75,trebalo bi proc
    Obrisan korisnik
  • rider1111.09.2010. u 13:52
    to je to!
    rider11
  • Captain Jack11.09.2010. u 13:51
    A navijački na Hrvatsku si zaboravil :) I manje od 3 gola na Poljudu
    Captain Jack