Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 15.09.

Dario Dodić • srijeda, 15.09.2010.

Kao što sam i najavio, nema kruha od Lige prvaka. Osim igračima, Uefi i klubovima, oni sasvim dobro jedu. A možda je problem u meni?

Jučer sam izabrao JEDINU utakmicu engleskog Championshipa u kojoj nije bilo golova. Dakle, ja odigram više od 2 i oni odigraju 0:0. Na svim ostalim utakmicama bila su minimalno dva gola. To je prokletstvo pisanja ovdje. Neki dan me zove prijatelj i pita zašto nisam ništa stavio i ima li išta pametno. I ja mu iz glave kažem pet parova, zaboravim jedan i tih pet prođe, a ja padnem na ovom koji sam mu zaboravio reći. Pa to je katastrofa.

Do daljnjega moje parove pratite minimalnim ulogom, po mogućnosti se osigurajte neriješenim rezultatom ili igrajte čak i kontra hendikepe, možda upali. Za danas ima par pametnih i par glupih, odaberite koji će proći...

TuTo - D-Team JYP, 2, 2,70
Po nazivima sigurno zaključujete da se radi o Mestis ligi, odnosno drugom razredu finskog hokeja. Ovaj sam par odigrao na 3,10, ali u međuvremenu sam imao posla pa je korektno ovdje staviti sadašnji koeficijent. U čemu je kvaka? D-Team je filijala JYP-a, momčadi iz prve lige i danas će ih dosta igrati za D-Team. Zbog toga favorit u ovoj utakmici postaju gosti iako bi pametno bilo ograditi se x-om i uzeti poklon od 1,65. Vani naravno pada koeficijent, nadam se da će proći.

Marseille - Spartak, više od 1,5 golova, 1,30
Vani pada koeficijent na više golova, a i nerijetko se događa da ekipe od kojih se ne očekuje previše golova postignu puno golova. Zorno su nam to dočarali Twente i Inter. Ipak, izabirem sigurniju opciju, više od jednog gola, koeficijent je vrlo solidan.

Milan - Auxerre, Auxerre daje gol, 1,80
Ovdje idem protiv većine koja trpa na jedinicu i pobjedu Milana. Što se mene tiče, neka Milan i pobijedi, ali morao sam iskoristiti prevelikih 1,80 da Auxerre daje gol. Nitko nije baš slučajno u Ligi prvaka, a nakon što sam vidio kako je igrala Milanova obrana protiv Cesene, ne bi me čudilo da im Jelen zatrese mrežu barem jednom.

Real - Ajax, manje od 3,5 golova, 1,50
Ljudi još uvijek nisu svjesni da Real po novome vodi Mourinho, a njegove momčadi nisu momčadi za overe iako to nalaže reputacija Reala. Ajax neće doći napadati na Bernabeu, a Mourinhu je dovoljna pobjeda i od 1:0, s tim da nisam pretjerano uvjeren da će je tako lako ostvariti jer Real još ne djeluje kao ekipa. Manje od četiri gola, 1,50? Meni djeluje vrlo primamljivo.

Žilina - Chelsea, manje od 3,5 golova, 1,40
Ovdje mi je koeficijent na granici isplativosti, ali mislim da bi i ovo moglo proći. Istina, Chelsea je stroj za golove, ali ovo je gostovanje, Žilina će vjerojatno igrati bunker, a i Liga prvaka je u pitanju, manje je prostora za pogreške. U Aziji je na više od 2,5 golova koeficijent 1,94, kod nas 1,60, vrijednost je u tipovanju na manje golova. Sigurnija opcija u ovom slučaju je ona koju tipujem, dakle manje od 3,5 golova.

Cibona - Budućnost, x2, 1,80
Iskreno ću vam reći, ovo igram po osjećaju. Jedan je Perasović, Radulović mu nije ni do koljena, igrači su barem donekle iscrpljeni od proteklog SP-a, mislim da bi na turniru koji se u Sarajevu igra u čast Mirze Delibašića pobjedu mogla izvući solidna momčad Budućnosti. Očekujem slabiju Cibonu ove sezone, x2 za 1,80 mi se isplati probati.

Sretno svima, očekujem i vaše komentare, sigurno imate svoje prognoze, barem za Ligu prvaka?

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 13:57
    jesam dobro pogodil? :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 00:24
    Marseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Kvragu i nogomet i sve. jedan jedini udarac u okvir i 0:1.........
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet15.09.2010. u 22:41
    Ljiga prvaka je gadna stvar Omasio sam i Auxerre, iako su imali dovoljno prilika za zabit gol, a bome i na Marseille. Tri od tri, standardno los dan. Sreca pa sam singlirao hokej...
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 22:09
    A na Žilini i Čelsiju? 
    Obrisan korisnik
  • rider1115.09.2010. u 21:29
    na hokej sam ima filing da je to to... svaka cast, kralj si!
    rider11