Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 23.09.

Dario Dodić • četvrtak, 23.09.2010.

Jučerašnji je dan bio vrlo solidan iako se pametnijom igrom moglo zaraditi puno više. Ipak, ne valja biti pohlepan jer uvijek može gore...

Evo, želja je uslišana, ranije postavljam parove iako to ne znači nužno da će parovi biti mudrije izabrani. Naprotiv.

Juventus - Palermo, više od 2,5 golova, 1,80
Juventus i Palermo svakako su momčadi koje smatram sklonima overima. Jasno, to ne znači da uvijek prolaze overi, pogotovo kada ih ja igram. Iako sam se prošli put obrukao tipovanjem da će Udinese zabiti gol Juventusu, ostajem pri tome da Juventus jednostavno ima šupljikavu obranu koju bi jak napad Palerma mogao probiti više puta. Napadi i nisu problem ovim dvjema ekipama i zato mi se isplati isprobati više golova jer je koeficijent vrlo dobar.

Villarreal - Deportivo, 1, 1,75
Iako je Deportivo neugodna ekipa, koja se na gostovanjima zatvara u bunker, nastavljam s tipovanjem na Villarreal. U gostima očito nisu briljantni, ali doma bi trebali biti vrlo moćni. Koeficijent je vani počeo padati, sumnjam da će previše pasti jer Deportivo je vrlo čvrsta ekipa, ali isplati se probati na Villarreal pod ovim uvjetima.

JYP - TPS, 1, 1,55
Fascinantno je koliko sam nekad glup! Naime, jučer su igrali naši prijatelji D-Team, ali ovoga puta bez prvoligaške pomoći JYP-a! Izgubili su uvjerljivo, koeficijent je bio nekih 2,70, a ja budala sam to zaboravio napisati, ali i odigrati. Pa to je tragično. Gotov sam s digresijom, vraćam se u stvarnost. JYP je sjajna momčad koja gazi TPS i kad je u punom sastavu. Ovoga puta TPS ima velikih problema u obrani i JYP bi to trebao dobiti.

Bjelorusija U-17 - Kazahstan U-17, 1, 1,35
Ne znam jeste li primijetili, ali u posljednje vrijeme ima jako puno U-17 utakmica u ponudi, dosta često padaju koeficijenti i mogu vam reći da prilično često prolaze. Danas uzimam utakmicu Bjelorusije i Kazahstana. Bjelorusija je domaćin, vani koeficijent poprilično pada, za mene je to dovoljno. Možete dodati i Rumunjsku U-17 da vam ubije manipulativne troškove, a nije loše dodati i Duisburg (1,10, nogomet, Liga prvaka, žene).

Svakako vam predlažem da kasnije pročitate i komentare ovog bloga jer uvijek bude dobrih parova. Sretno meni pa tako i vama!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zvrx23.09.2010. u 22:23
    Prošla oba glatko. Lova je već na računu. Hvala Dario na ovim Fincima!!
    Zvrx
  • Dario_SNet23.09.2010. u 16:23
    Pozdrav Duksy veliki gospodine, trebam crvene kartone, ako nije problem, istanjio se dzep
    Dario_SNet
  • duksy23.09.2010. u 16:21
    Pozdrav, gospon Dario, vidim da nisam jedini koji se još nije skinuo s ovog poroka :) Javi ako ćeš trebati štogod.
    duksy
  • Dario_SNet23.09.2010. u 16:05
    Sta je ovo, svi neke minuse dijele? :) Uglavnom, tri ova mala za podizanje tecaja su vec prosla, bolje nego da nisu
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik23.09.2010. u 15:02
    NAC Breda-Venlo 1 1.60kv
    Obrisan korisnik