Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 01.10.

Dario Dodić • petak, 01.10.2010.

Ne znam zašto se uopće trudim oko tih europskih natjecanja kada ih stvarno nije jednostavno pogoditi. Barem meni. Petak je dan za jedan brzinski blog s hrpom parova upitne kvalitete...

Hrvatski dragovoljac - Inter, x2, 1,50
Ne zanimaju me nikakvi padovi koeficijenata, nikakve muljaže, niti išta slično. Ovdje jednostavno moram staviti x2 na ekipu koja je očito u puno boljoj formi.

Mechelen - Genk, Mechelen daje gol, 1,50
Genk je odlična ekipa i možda i nije najpametnija stvar igrati protiv njih, ali kvaliteta Mechelena je neosporna, vrlo su solidan domaćin i mislim da se isplati probati da Mechelen daje gol, koeficijent je prilično dobar.

Bohemians - Bray, više od 2,5 golova, 1,65
Nije posebno dobar koeficijent s obzirom da se radi o Ircima, ali objašnjenje je solidno. Bohemiansu gori pod nogama, bliži se kraj prvenstva i prvo mjesto im bježi. Ali, nije im bitno samo bodovno stanje već i gol-razlika koju moraju napumpati jer je to prvi kriterij koji se gleda u slučaju bodovnog izjednačenja. O Brayu sam više puta pisao, podigli su se poprilično, igraju često overe i vjerujem da će danas natjerati Bohemians u over.

Vitesse - Willem II, 1, 1,50
Dvoboj dvije ekipe s dna ljestvice. Jedina je razlika što Vitesse i nije toliko loš, jednostavno su imali malo sreće i jako jako težak raspored. Willem je zreo za novi poraz, Vitesse bi morao do tri boda.

Hannover - St. Pauli, oba daju gol, 1,60
Krenuo sam s tipovanjem da Hannover daje gol, onda sam shvatio da su velike šanse da i St. Pauli da gol pa sam jednostavno zaključio da će obje ekipe dati gol, na čemu im od srca zahvaljujem. Statistika je na mojoj strani, iako to i nije baš divna informacija za mene.

Ingolstadt - Karlsruher, Ingolstadt daje gol, 1,30
Ovo je više tipovanje protiv Karsluhera nego na Ingolstadt. Karlsruher je katastrofalan gost, Ingolstadt je u svakoj domaćoj utakmici zabio, eto logika kaže da će zabiti i danas.

Sretno meni pa tako i svima. I vama. I meni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet01.10.2010. u 23:03
    daj budi jednom koristan
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 22:53
    a je ga bubetaš s tim golovima. Daj nađi nam koju dojavu. Druga finska...
    Obrisan korisnik
  • Morales01.10.2010. u 17:43
    Metalur-Dnipro- Metalurg daje gol (1.7) po meni su tu kladionice pretjerale sa koeficijentom na Dnipro...Metalurg u biti i nije toliko los koliko rezultati pokazuju(doma sa Sahktarom 1:1) cak mislim da bi se mogla probati i 1(6.3)
    Morales
  • Vilenjak01.10.2010. u 17:04
    slažem se u potpunosti s ovim o Europi,pogotovo kaj se tiče Europske lige eto Dragovoljac-Inter oba daju gol,kod takvih ekipa gdje mi je muka odigrati pobjednika,uvijeke idem na ovu opciju,ili zbroj sa više i manje golova ,slažem se i sa parom Daria Njemački rukomet Wetzler-Friesenheim... [više na forumu]
    Vilenjak
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 16:55
    Manje-vise solidni parovi,najkvalitetnijim mi se čini Vitesse.
    Obrisan korisnik