Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 02.10.

Dario Dodić • subota, 02.10.2010.

Tako dobro krene i onda završi loše, danas će me izvući Džeko dijamant...

Borussia M. - Wolfsburg, više od 5,5 golova, 6,50
Kako je moguće da mi je ovo prvi par? Pa prvi mi je na popisu, ne stavljam ih po kvaliteti, nego bez ikakvog reda. Borussia mi je vrlo over ekipa, o Wolfsburgu ne moram previše niti govoriti. Uz to, Borussia ima obrambenih problema zbog kojih će ih Wolfsburg probijati bez problema, a to u mojoj čudnoj glavi znači da će se i Borussia morati koncentrirati na napad ako išta želi u ovoj utakmici. 6+!

Borussia M. - Wolfsburg, 2, 2,25
Wolfsburg je ovdje kvalitetnija ekipa, dižu se u formi i uz problematičnu obranu Borussije mislim da će ovo riješiti Džeko i ekipa.

Košice - Žilina, 2, 1,70
To je krug života ili hranidbeni lanac. Spartak pojede Žilinu, onda se Žilina naljuti pa razvali neku slabašnu ekipu u prvenstvu. Sad im na ruku ide i činjenica da Košice igraju pred praznim stadionom, u velikoj su krizi i najgori su domaćin. Koeficijent na dvojku pada.

Nürnberg - Schalke, 2, 2,30
Schalke se također diže u formi. Imali su velikih problema s realizacijom što se polako počinje mijenjati. Imaju odličnu ekipu i jednostavno je trebalo sve to sjesti na mjesto. Benfica je osjetila Schalkeovu kvalitetu, danas će to osjetiti i Nürnberg.

Maccabi Netanya - Hapoel Tel Aviv, 2, 1,80
Dvojka dosta pada, Hapoel je naravno puno bolja ekipa, držimo fige da će i pobijediti, je li tako? Tako je!

Udinese - Cesena, Cesena daje gol, 1,45
Udinese sam gledao u više navrata i uz veliku dozu pristojnosti mogu reći da nisu pretjerano dobri. Cesena mi se jako svidjela, igraju dobro na kontre i mislim da mogu bez problema zabiti gol Udineseu.

Heki - Jukurit, x2, 1,25
Ovaj je par izgubio na vrijednosti jer su i naše kladionice srušile tečaj. X2 je prije sat vremena bio 1,40, ali koeficijent je vani dramatično pao pa bi ova sigurnija opcija s pokrivanjem neriješenog rezultata trebala biti dobra.

Toliko od mene, odoh naganjati loptu, nadam se da će Džeko i Grafite to bolje odraditi od mene. Sretno!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 19:51
    imas pravo, skoro pa je lova tu ma svejedno mi, nego pokušavam dat koji savjet a ljudi i prije pocetka stavljaju minuse pa radje mi napisi zasto mislis da nije dobro pa se mozda i ja opametim i poslusam u svakom slucaju solidan dan danas
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 18:49
    Evo ti jedan plus od mene kad ti plusevi i minusi toliko znače...što te briga glavno da su ti parovi prošli,zar ne?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 18:33
    cemu minusi?pa sve je prošlo!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 15:31
    Danas ima nekoliko ''zicera'' koje vrijedi odigrat.Betis-Ponferradina 1-Betis ove godine u cilju ima osvajanje 2.španjolske lige i igraju u skladu s tim ocekivanjima,4 pobjede u 5 kola,kod kuce 2 uvjerljive pobjede.Za razliku od njih Ponferradini je cilj opstanak,igraju jako slabo,jos nisu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.10.2010. u 15:15
    mainz 1x (1.3), sunderland 1x (1.9), split-osijek manje od 3gola (1.75).
    Obrisan korisnik