Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 17.10.

Dario Dodić • nedjelja, 17.10.2010.

Današnji dan neće biti dobar, imam neki osjećaj. Moguće da je zbog ružnog vremena, ali ima veze i s time da mi se ponuda ne sviđa...

Danas nažalost nemam previše vremena pa će i parovi biti vrlo kratko objašnjeni. Nemojte zamjeriti, nije da sam ih samo bacio ovdje, promislio sam, samo nemam vremena za tipkanje. NFL danas izgleda vrlo neprivlačno, ali nešto sam izvukao.

Blackpool - Manchester City više od 3,5 golova, 2,50
Svatko tko me imalo čita zna da Blackpool uvijek forsiram golove. I oni forsiraju napad ispred obrane. Naravno, nekad ne prođe, često prođe, pozitivna stvar mi je što igraju protiv napadački moćnog Cityja pa bi ih City mogao kazniti. Naravno, ne pretjerujte s ulogom.

Cagliari - Inter, Cagliari daje gol, 1,40
Nadao sam se da će koeficijent biti malo jači, ali ok je i ovaj. Cagliari je doma natrpao Romu 5:1, zabijali su kod kuće Interu i kada ih je vodio Mourinho, vjerujem da će i danas.

Sampdoria - Fiorentina, oba daju gol, 1,75
Ovo igram na osjećaj. Sampdoria može svakome zabiti, ali i primiti, pada vani koeficijent na Fiorentinu i sve to skupa govori da će oba zabiti gol. Ili neće.

Pittsburgh - Cleveland više od 37,5 poena, 1,85
Pittsburgh je posljednjih tjedana i samo odličnom obranom osvajao podosta poena. Podosta za njih, dok se danas vraća njihov prvi QB Ben Roethlisberger što znači da će napokon imati opcije i u napadu. Cleveland nije loš, mogli bi i oni ponešto poena osvojiti, očekujem Big Benovu odličnu partiju, sigurno je željan igre.

Denver Broncos - N.Y. Jets 2, 1,60
Svaka čast Denveru i Ortonu, ali jednodimenzionalan napad poput njihovog ne bi smio imati previše šanse protiv Jetsa. Istina, Jetsi dopuštaju puno jardi bacanjem, ali to neće biti dovoljno za Broncose.

San Francisco - Oakland 1, 1,45
Ovo mi je poprilično siguran par. San Francisco uopće nije toliko loš koliko njihovi rezultati govore, dok Oakland zaista je loš. Mislim da će ovdje San Francisco relativno lako do pobjede.

Sretno svima, nadam se da u brzini nisam previdio neku bitnu informaciju. Ako znate nešto slobodno napišite u komentarima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.10.2010. u 16:56
    evo citam da ce igrat. bez njega bi stavio na miami bez razmisljanja. ovako je bez matthewsa over nelos pick... cak i pobjeda miamia je odlican koef...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.10.2010. u 16:50
    slazem se s tim...i na miami...green bayu je velik dio momcadi ozlijden...nebi niti njihov QB Rodgers trebao igrat...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.10.2010. u 16:06
    ja kazem da su pretjerali s koef na baltimore i atlantu. neznam uopce na koju foru nisu favoriti...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.10.2010. u 13:46
    everton-l'pool 1 ovo mi se nekak cini vrlo primamljivo.naravno u nekom sistem listicu predlazem
    Obrisan korisnik