Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 24.10.

Dario Dodić • nedjelja, 24.10.2010.

Tri dana me nema i propadoste svi, zar ne? Mudro sam par dana pauzirao, ovo je grozno što se događalo posljednjih dana, izbjegao sam većinu bombi...

Ima li nekoga tko je zaradio ovih zadnjih dana? Ja sam zadovoljan čisto zato što nisam u minusu, ali zato ćemo danas biti u plusu. Jedan par brzo počinje pa ili požurite ili se veselite što niste to odigrali.

PSV - Feyenoord 1, 1,40
Pa ne znam koliko detaljno moram ovo objašnjavati. PSV je puno bolja momčad, Feyenoord nije baš onaj stari, PSV bi ovo morao dobiti.

St. Gallen - Basel 2, 1,70
Iako Basel nije toliko uvjerljiv mislim da ovdje treba iskoristiti ovu dvojku. Basel je ipak puno bolji od problematičnog St. Gallena što su prepoznali i vani, koeficijent pada.

Lille - Marseille, Lille daje gol, 1,35
Lille je vrlo dobar domaćin, Marseille je i dalje u krizi pa vjerujem da će Lille zabiti gol. Uz to, radi se o nedjeljnoj utakmici u 21h u Francuskoj, a to po mojem teoremu garantira golove.

Sport Huancayo - Alianza 1, 1,50
Pada koeficijent vani, a ti Peruanci uvijek prođu kada padaju. Nemojte se čuditi ako povede Alianza.

Manchester City - Arsenal, City daje gol, 1,30
Ovo mi je solidan tečaj, mislim da City ima dovoljno moći da zabije Arsenalu čija obrana baš i nije uvjerljiva u posljednje vrijeme.

Udinese - Palermo, Palermo daje gol, 1,40
Palermo nema problema s napadom, dok Udinese igra poprilično ružno. Možda nabace neki bunker, ali ako će htjeti ići na pobjedu, a trebali bi, Palermo će to kazniti.

Kansas - Jacksonville 1, 1,30
Ne bi čovjek rekao, ali Kansas igra sjajno. Uz to, imaju strašnu domaćinsku atmosferu koja im daje veliku prednost. I kada su puno lošiji doma pobjeđuju, danas ne bi trebali imati problema.

Baltimore - Buffalo 1, 1,20
Baltimore je tu puno, puno jača ekipa i ne bi trebali imati problema što koeficijent zorno prikazuje.

New Orleans (-13,5) - Cleveland 2, 1,85
Ne razumijem ovo podcjenjivanje Clevelanda. Stvarno nisu loši, pogotovo ne za 2 TD-a razlike protiv Saintsa koji zapravo i nisu toliko uvjerljivi. Mislim, odigrali su jednu dobru utakmicu i odmah hendikep 13,5? Ne znam baš.

Green Bay - Minnesota 2, 2,15
Ovdje tipujem na ekipu koju ne volim. Mislim da je to najbolji argument zašto tipovati na Minnesotu. Naime, radi se o prilično podjednakim ekipama, Green Bay je vjerojatno nešto bolji u punom sastavu, ali GB ima puno problema s ozljedama i samim time treba isprobati vrlo dobrih 2,15 na goste.

Toliko od mene, očito je počeo PSV pa recimo da sam ga stavio samo da biste navijali za mene. Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.10.2010. u 14:53
    onaj tko nista nije digao ovaj tjedan, taj bolje da se ostavi kladionice
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.10.2010. u 14:49
    Navijamo za tebe!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.10.2010. u 14:49
    A di ti iskopaš ove parove... Mislin da je ovo bia dobar tjedan i večina zicera je ušla, tako da neznam šta se to grozno dešavalo zadnje dane?..
    Obrisan korisnik