Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 03.12.

Dario Dodić • petak, 03.12.2010.

Petkom se uvijek zarađivalo na kladionici, dovoljno je ponude, a opet nije previše, hoće li danas biti tako?

Kakav preokret Olimpije! Hvala im na tome, iako su mi pojeli hrpetinu živaca. Noćni parovi su pali bez većih problema, očito je bolje kada igram nešto u što se sam bolje razumijem. Naravno, za danas također imam jedan NBA.

19:00, Trabzonspor - Bucaspor 1, 1,20
Nije neki koeficijent, uz to je i public bet, ali mislim da će ovo Trabzon dobiti bez većih problema. Bucaspor je u rasulu, ekspresno će se vratiti u niži rang, imaju dosta ozlijeđenih i suspendiranih, a nećete vjerovati, gubitak im je i odlazak Stjepana Tomasa!

16:00, Hrvatski dragovoljac - Rijeka, Hrvatski dragovoljac daje gol, 1,40
Cijeli svijet ovdje igra dvojku i iskreno, to me uopće ne dira. Dragovoljci napokon igraju kod kuće u Sigetu, vrijeme i nije toliko loše u Zagrebu, moglo bi se skupiti ponešto publike, a domaćinima će svakako cilj biti barem jednom zatresti mrežu Riječana. Ovaj par sam si zacrtao prije nekoliko dana, uvijek igram da Scorijine momčadi primaju gol pa ću tako i danas.

20:45, Lazio - Inter, Lazio daje gol, 1,40
Ovo je previsok tečaj po meni i kao i prethodni par, ovaj sam zacrtao prije par dana. Gledao sam Inter protiv Parme, obrana im je šupljikava, a danas igraju protiv drugoplasirane momčadi lige. Vrijeme nije baš prekrasno, ali 1,40 se mora isprobati protiv ekipe koja je primila gol u posljednjih pet utakmica.

17:30, Vantaa - Hokki 1x, 1,30
Znate kako to ide s finskom Mestis ligom, pojačavaju se igračima iz 1. lige, tako će danas Vantaa imati određen broj igrača iz Jokerita i još nekih klubova, zaboravih kojih. Vantaa je nabrijana na Hokki jer ih je Hokki nedavno ponizio s 0:7, no sad Vantaa nastupa s poprilično jačim rosterom. Vani tipuju čistu jedinicu, nadam se da sam mudro dodao i neriješeno.

18:00, Olin (+9,5) - Bešiktaš 1, 1,30
Hrabriji mogu probati i čistu jedinicu na vrlo solidni Olin, ali ja ću odigrati ovu ziheraškiju verziju, da Olin neće izgubiti deset razlike. Naime, Olin s nestrpljenjem iščekuje utakmicu s Bešiktašem, igraju odlično obranu i dolazi im gost koji je u problemima. Svi željno iščekuju da sadašnji trener dobije otkaz, kritizirali su ga i ključni igrači, a kada smo kod ključnih igrača, Bešiktaš će morati bez Chatmana, Iverson još uvijek nije u top formi i Olin za njega planira posebnu obranu. Ne očekuje se previše koševa Fenera (kod nas nema broj poena ekipe), očekuje se općenito under, ali meni je draža ova opcija.

Atlanta - Philadelphia, Atlanta više od 99,5 poena, 1,85
Prosjek Atlante kod kuće je 99 poena, dok Philadelphia u gostima prima oko 106 koševa u prosjeku. Vani pada koeficijent na over koševa, a ja sam malo proučio statistiku i zaključio da mi je pametnije odlučiti se za Atlantinih 100 ili više koševa. Favoriti su, samo ih jake obrane zaustavljaju na manje od 100 poena, a Philadelphijina baš i nije takva. Istina, ne igra Joe Johnson, ali sama činjenica da Tomo Pacak nije uvjeren u ovaj par daje mi za pravo nadati se košijadi Atlante.

Možda je pametnije ne odigrati taj NBA, ja sam ga odigrao, na vama je procijeniti što vam se sviđa. Sretno svima, očekujem vaše sugestije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dario_SNet04.12.2010. u 10:26
    Nisam to vidio nazalost jer nisam bio uz komp, ali stvarno sam trebao lupit i Lazio jedinicu, ovaj Inter je rupetina
    Dario_SNet
  • Dario_SNet04.12.2010. u 10:26
    Da, ne mozes mi poslati jer nemas 100 postova. Evo javio sam programeru pa ce mi javit detalje, poslat cu ti ih na onaj mail koji si dao prilikom registracije... Da se vratimo na kladionicu - ocito ja taj NBA ne mogu pogodit pa cu ga izbjegavat sve dok Tomo ne bude bas jako uvjeren u nesto. Steta... [više na forumu]
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 23:17
    Dario bravo za Lazio.. ja sam doduse bio malo hrabriji pa sam igrao 1 .. nadam se da si prihvatio moju preporuku Monfils je posramio Tipsarevica ... :)
    Obrisan korisnik
  • nexe803.12.2010. u 20:26
    evo bešiktsš dobio 13 razlike
    nexe8
  • Obrisan korisnik03.12.2010. u 18:52
    E ne znam kako da ti posaljem poruku, pa ti tu pisem, moze onda samo promjena P u G?
    Obrisan korisnik