Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 05.12.

Dario Dodić • nedjelja, 05.12.2010.

Promašeni jedanaesterci i jedna ekstremno katastrofalna utakmica i dan prestaje biti sjajan. Da ne spominjem Chelsea...

Nije li tužno promašiti da Wolfsburg i Werder daju golove u utakmici u kojoj su dosuđeni jedanaesterci za obje ekipe? To je dio klađenja, pogađate nevjerojatno, promašujete nevjerojatno. Srećom, dan mi je završio u plusu, ali bilo bi bolje da su zabili Nijemci i da je Chelsea dobio. Da objasnim još jednom zašto igram radije pojedinačno da ekipe daju golove umjesto opcije oba daju gol - često trebam šesti par, lakše je skupiti ih na ovaj način, a i često su pojedinačni koeficijenti barem malo viši od koeficijenta na oba daju. A i ako jedni zabiju drugi ne, ispada da sam ipak jedne pogodio.

Danas mi nije posebno atraktivan dan, ali ima nekih solidnih parova. Evo ih:

17:00, Široki - Crvena zvezda (+9,5) 2, 1,85
Široki je sjajan kod kuće, imaju mladu i vrlo talentiranu ekipu, sjajnu podršku publike i teško ih je u Širokom iznenaditi. Međutim, smatram da su precijenjeni, a sa mnom se slažu i moji širokobriješki prijatelji koji su puno bolje upoznati sa situacijom u klubu. S druge strane, Crvena zvezda se diže, igraju vrlo dobro i mogli bi čak i slaviti u ovom dvoboju. Međutim, bit ću zadovoljan i ako ne izgube s deset ili više poena razlike, koeficijent je odličan.

21:00, St. Etienne - Bordeaux, više od 1,5 golova, 1,40
Nemam što previše objašnjavati, uvijek igram nedjelju navečer golove, prošle je nedjelje završilo 2:2, sad može i 1:1.

20:45, Catania - Juventus, Catania daje gol, 1,45
Možda ovo nije pametno, čisto zato što Juventus igra odlično u gostima, ali puno je faktora zbog kojih me vuče na Cataniju. Odlični su kod kuće, često zabijaju Juventusu, a lakše im je protiv jakih protivnika zabiti iz kontre nego kada moraju napadati i razbijati bunker. Solidan koeficijent, nadam se da ću ga zaokružiti već u prvom poluvremenu.

Espanyol - Sporting Gijon 1, 1,60
Možda bi tečaj mogao biti i bolji, ali Espanyol je doma besprijekoran, Gijon je katastrofalan gost i još im je uz to desetkovana obrana. Treba ovo probati.

Green Bay - San Francisco 1, 1,25
Jedino što valja u ekipi San Francisca je Frank Gore, a njega ako se ne varam nema do kraja sezone. U svakom slučaju, Green Bay bi ovo dobio i s Goreom u ekipi, bez njega San Francisco dolazi s nadom da poraz bude što bezbolniji. Imajte na umu kada nekog ovako hvalim, a protivnika "pljujem" to ne završi dobro.

San Diego - Oakland 1, 1,20
San Diego ima neraščišćenih računa s Oaklandom i to će danas doći na naplatu. Digli su se u formi, ovo moraju dobiti, a Oakland je u raspadnom stanju. Rivers sjajno dirigira napadom, obrana je četiri puta presjekla dodavanja Peytona Manninga, a oni koji prate NFL znaju da to i nije baš jednostavno. San Diego je bolji, trebali bi ovo dobiti.

To je sve što sam zamislio za danas. Možda se isplati isprobati i Borussiju jer Nürnbergu nedostaju važni braniči, a pobjedom Borussia može doći zaista blizu naslovu prvaka, iako je rano pričati o kraju prvenstva. Također, Baltimore je u prednosti protiv Steelersa i ne bi me čudilo da Dallas dobije Indianapolis. Sretno svima, ostavite u komentarima svoje parove. Molio bih da ih argumentirate, a i ako se ne slažete sa mnom bilo bi dobro da to napravite prije početka utakmica i po mogućnosti s ponekim argumentom :)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • aristotel06.12.2010. u 10:05
    he he.. promaši najsigurniji par.. SD nisam odigrao samo zbog niske kvote.. sreća.. stvarno su bedasta ekipa.. i još se jednom potvrdilo da NFL nije za kladionice nego isključivo za uživanje u gledanju (mada je mene ovaj put sreća pomazila pa sam pogodio dva para :-))..
    aristotel
  • Obrisan korisnik05.12.2010. u 16:36
    Lemgo - Flensburg 2! Lemgo lošiji nego prijašnjih sezona, ponajviše zbog toga što su na početku sezone prodali najboljeg igrača (Krausa) u Hamburg, i to se posebice osjeti na ovosezonskim rezultatima. Primjerice, u prošlom kolu su izgubili od (tada posljednje momčadi u ligi) Melsungena, a ranije u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2010. u 15:57
    Barcelona - Kiel 1! Kiel bez Narcissea, Anderssona, Sprengera, Ahlma, a Jicha je upitan pošto nije igrao zadnju utakmicu (igranu u srijedu kontra Lowena) i smatram da si mogu priuštiti poraz u ovoj utakmici jer će ionako natajecanje po skupinama vrlo vjerojatno završiti na prvom mjestu!
    Obrisan korisnik