Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 23.12.

Dario Dodić • četvrtak, 23.12.2010.

Čini mi se da je vrijeme za oproštaj od ove kladiteljske godine...

Bilo je svega, čudesnih pogodaka, još čudesnijih promašaja, golova u zadnjoj minuti i promašenih jedanaesteraca u istoj. Bilo je sramotno loših prognoza, bilo je i ponešto odličnih, sve u svemu bila je ovo jedna zabavna godina. Bila je to godina u kojoj sam ostvario svoj san i završio u ponudi u kladionicama. Nikada se ne bih kladio protiv sebe, ali treba priznati da je 1,30 na Mal - Gal bilo čašćenje kakvo se rijetko ponavlja.

Za danas sam pripremio tri para, mislim da više neću previše puta u ovoj godini pisati blog, ali moguće je da ću vas još koji put iznenaditi. Imajte na umu da me veći dio siječnja neće biti jer idem u Švedsku na SP u rukometu, nadam se da ću u veljači pogađati kao lud.

Cibona (+9,5) - Lietuvos 1, 1,85
Svaka čast Lietuvosu, ali Cibona još uvijek predstavlja nešto u Europi. Zaista ne zaslužuje završiti u istom košu kao London Towers i Ovarense, jedine dvije ekipe u povijesti Eurolige koje su sezonu završile sa svim porazima. Grad se vratio u klub, momci više ne moraju strepiti za svoju budućnost, vjerujem da će svim silama gristi da dođu do pobjede, koju bi isto trebalo isprobati. Ja ću odigrati sigurniju opciju, a ta je da Cibosi neće izgubiti 10 ili više razlike.

Bojan Bogdanović više od 18,5 poena, 1,85
Očekujem odličnu večer Cibone, jedini vođa u ekipi je Bogdanović, očekujem njegovu sjajnu partiju.

Pittsburgh - Carolina 1, 1,15
Pittsburgh će se nakon poraza vratiti na pobjedničke staze protiv slabašne i nemotivirane Caroline. Pittsburgh treba pobjedu jer u igri je slobodan tjedan u doigravanju, Carolina ih tu neće zaustaviti.

Sretno danas, napišite ako imate neki drugi par ili ako vam se ne sviđaju ovi (argumentirajte), nadam se da se još koji put čitamo ove godine, ako ipak ne bude tako želim vam svima ugodne blagdane i sretnu i uspješnu 2011. godinu!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.12.2010. u 03:08
    steta sto nisam stigao javiti prijedlog Cibona vise od 82.5...primili su 80 ili vise valjda 15 utakmica zaredom
    Obrisan korisnik
  • Dario_SNet24.12.2010. u 02:15
    ako sam po necem poznat onda je to da ne igram navijacke listice, ali dobro, napola smo u pravu
    Dario_SNet
  • Obrisan korisnik24.12.2010. u 01:32
    LOL zato je na preko 15.5 bio 3.30 i skinuh ga:D Cibona je stavljena na svoje trenutno realno mjesto. Nažalost
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.12.2010. u 19:32
    Postovanje,cesto citam vasu kolumnu ali vidim da igrate navijacke listice i ne vjerujem da ce cibona izgubit manje od 9,5,niti da ce Bogdanovic dat 19.Puno pozdrava
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.12.2010. u 14:51
    San Antonio u manje od 24 xsata očekuju 2 utakmice,sinoć su pobijedili Denvera.Objektivno bolji su od Orlanda,ali nisam baš siguran u njihovu pobjedu!!Miami će sigurno dobiti Phoenixa,kao i Tubingen u Njmačkoj ligi i Zadar u NLB,i Vienna će dobiti Albu u hokeju!!
    Obrisan korisnik