Fanatik

Prijedlozi za kladionicu 16.2.

Dario Dodić • srijeda, 16.02.2011.

Nakon duge pauze odlučio sam se vratiti. Bio sam spreman za polagani povratak kad ono...

Švedska me izbacila iz kolotečine i teško mi se bilo vratiti u svakodnevicu. Puno me poslovnih obveza čekalo, puno sam utakmica propustio, nisam htio na silu započeti ponovno s blogom. No, s druge strane, nikako da pronađem pravi trenutak za povratak pa sam jednostavno odlučio danas, čisto reda radi, pronaći nekoliko parova, da se vratim u stari blogerski film. Jednom kada sam počeo, nisam mogao prestati - rezultat je hrpa parova. Iskreno se nadam da ćete pametno izabrati jer ja od silnih parova ne znam što mi se više, a što manje sviđa. Valjda neću promašiti sve.

Fiorentina - Inter, oba daju gol, 1,82
Ako vas čudi koeficijent, jednostavno je objašnjenje - odigrao sam odvojeno, dakle da Fiorentina daje gol i da Inter daje gol. Malo je veći koeficijent, a i dobro dođe ako vam treba šesti par. Uglavnom, Fiorentina je kod kuće sjajna, gledao sam ih neki dan i vrlo su potentni u napadu, a nisu briljantni u obrani. S druge strane imamo Inter kojem ne cvatu ruže u posljednje vrijeme, ali i takav oslabljeni Inter ima dovoljno snage u napadu za barem jedan gol. Pod uvjetom da je Eto'o ispucao sve promašene zicere u prošlom kolu.

Roma - Šahtar x2, 1,85
Zbog ovakvih parova dobro dođe šesti par jer u super šansi se zaista isplati isprobati na Šahtar. Roma u zadnje vrijeme ne impresionira, Šahtaru je Liga prvaka najbitnija i mislim da je ovoliki koeficijent na dvoznak pretjeran. Roma muku muči i s ozljedama, ne zna se hoće li Vučinić i/ili Borriello biti spremni, trebao bi igrati Totti, ali on je u zadnje vrijeme više teret nego korist. Dobar par za malo opušteniji listić s više parova.

Arsenal - Barcelona, Arsenal daje gol, 1,40
Ne sumnjam ni najmanje da će Barcelona proći dalje (možda bih trebao?), a u moru ponude koja mi se sviđa kada je u pitanju ovaj par odlučio sam se na onu koja kaže da će Arsenal postići gol. Puyol je ozlijeđen i ne bi trebao igrati, Arsenal napadački nema previše problema i ako žele imati ikakve šanse u ovom dvoboju osmine finala Lige prvaka, moraju kod kuće postići pogodak. Moram napomenuti i da mi se ne sviđa što je cijeli svijet danas na Barci, znamo kako to završi.

Jug - Budva 1, 1,15
Nije neki koeficijent, ali Jug doma mora dobiti Budvu. Gruž je i za mnogo jače ekipe neosvojiva tvrđava, 1,15 je sasvim korektan tečaj.

Montepaschi - Partizan 1, 1,15
Dobili su ih u gostima bez neke posebno lijepe igre, sve govori da će Montepaschi i kod kuće svladati Partizana. Talent i mladost uvijek su krasili beogradsku ekipu, ali bez Vujoševića ovakve utakmice protiv jake obrane Montepaschija ne mogu dobiti.

Metalist - Bayer L., Metalist daje gol, 1,40
Našao sam i par zanimljivih susreta koji se igraju sutra. Metalist ugošćuje Bayer, a igrat će se na temperaturi od oko -15 stupnjeva! Da, minimalno -15. Pred punim stadionom Metalist će napasti, a iako neće biti lako igrati logično je zaključiti da su Metalistovi igrači više naviknuti na ove sibirske uvjete. Koeficijent 1,40 da domaćin daje gol u utakmici gdje su obrane slabije karike ekipa? Mora se probati.

Benfica - Stuttgart 1, 1,60
Da sam se ranije sjetio provjeriti koeficijente možda bih uhvatio i bolji koeficijent na Benficu, ali i 1,60 se čini više nego korektnim i vrijednim pokušaja. Stuttgart ima problema s ozljedama, Benfica je u strašnoj formi i trebala bi ovo dobiti.

Sevilla - Porto, Porto daje gol, 1,40
Svaka čast Sevilli, ali Porto igra sjajno ove sezone. Nastavili su tako i u nastavku prvenstva, već se igra nekih mjesec dana i mislim da će i u Sevilli postići barem pogodak. Na 1,40 se mora probati. Toliko od sutrašnjih parova.

Zastal - PBGB Poznan 1, 1,45
Ovo sam pokupio s jednog foruma, kažu da je Zastal bolja ekipa i da bi trebao dobiti s hendikepom. U match-upu dominiraju na četiri od pet pozicija i ako sve pođe po planu ne bi trebali imati problema s Poznanom. Radi se o poljskoj košarci.

Drammen - OIF Arendal (+6,5) 2, 1,85
Ovaj koeficijent i ovaj hendikep mogu se naći samo kod nas. Vani koeficijent na dvojku pada, mijenjao se i hendikep, a radi se o tome da Drammen nije u formi u zadnje vrijeme, a Arendal igra vrlo dobro. Neki tipuju na čistu dvojku, pametnije mi je uzeti 1,85 da Drammen neće dobiti sa sedam ili više golova razlike. Pričamo o norveškom rukometu naravno.

VPS - RoPS više od 2,5 golova, 1,70
Nadam se da neću požaliti sljedeće riječi, ali ovo je poklon kladionica. Sumnjam da će još dugo ostati na ovoj razini jer je vani pao i na 1,40. Radi se o finskom liga-kupu, prošli put kada je padao tečaj prošlo je lagano, nemam razloga ne očekivati slično i danas.

Toliko od mene za danas, a možda i sutra, nadam se da rezultati neće biti katastrofalni jer je bitno dobro ući u novu sezonu klađenja. Ako imate svoje prijedloge i komentare slobodno ih ostavite dolje, samo bez vrijeđanja i pametovanja nakon završetka utakmica. Sretno svima!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Pick na pojiluFanatik
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.02.2011. u 01:46
    To Domba57!!! Mogli bi tebi dati da pišeš umjesto Daria....hehehhe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.02.2011. u 20:46
    dobar si nema šta..al da bi bio još bolji daj postaj malo češće..nema te ko ozeblog sunca..!
    Obrisan korisnik
  • domba5716.02.2011. u 17:48
    ja prognoziram 2-0 pobjedu rome, jel roma je najbolja u velikim utakmicama, sjetite se intera, milana, lazia 2puta, juvea u kupu, bayerna doma, tako da mislim da bi i ovo trebali dobiti. znam da nam je svima šahtar drag zbog dudua i srne no mislim da nemaju baš velike šanse u rim, sjetite se samo... [više na forumu]
    domba57